Helsingin tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajana aloittaa 5.8.2019 Janne Eerikäinen

29.5.2019

Janne Eerikäinen
Janne Eerikäinen

Antrei Lausti jatkaa tuntivalmentajana ja tapahtumien valmentajana.

Suuret kiitokset Antreille hyvin hoidetuista vastuuvalmentajan tehtävistä viimeisten kymmenen vuoden ajalta ja onnea ja menestystä Jannelle uusiin haasteisiin. Janne on toiminut kaksi kautta tenniksen tuntivalmentajana Smash-Espoossa. Lisäksi hän kirjoitti viime syksynä julkaistun Smashin 40-vuotishistoriikin. Parhaillaan Janne suorittaa Tennisliiton kilpavalmentajatutkintoa. Janne jatkaa edelleen myös toisessa työssään urheilutoimittajana Elmo-lehdessä.

"Tulen innolla hoitamaan aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajan tehtäviä. Aikuistennis ja aikuisten kehittymisen mahdollistaminen ovat lähellä sydäntäni. Suhtaudun aikuisten valmentamiseen ja kehittämiseen samalla asenteella kuin junioreiden eteenpäin viemiseen. Smash on yhteisönä toimiva ja ammattimainen, seurassa tehdään paljon hyvää urheilutyötä. Antrein jäljiltä omassa tehtävässäni on hyvät pohjat, mutta tuon totta kai tullessani myös omaa osaamistani ja näkemystäni toimintaan", Janne sanoo.

Kauden 2019-2020 ilmoittautuminen aikuisvalmennukseen avataan pian. Jos haluat kysyä tenniksen aikuisvalmennuksen ryhmäjärjestelyistä, ota ennen 5.8. yhteyttä Smashin toiminnanjohtajaan Tapio Totroon, tapio.totro@finlandtennis.com tai puh. 040-5110666. 5.8. alkaen ota yhteyttä Janne Eerikäiseen, janne.eerikainen@smashtennis.fi tai puh. 050-5358625.