Pallopojaksi tai -tytöksi naisten Fed Cup tapahtumaan 15.-20.4.2019

9.4.2019 klo 06:00

Ilmoittaudu mukaan!

Nyt mukaan supertennisviikolle pallotytöksi/ -pojaksi!

Tarvitsemme kipeästi noin 9-13 -vuotiaita pallotyttöjä ja -poikia Talissa 15.-20.4. järjestettävään naisten Fed Cup tapahtumaan. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja meille taas hieno mahdollisuus rakentaa tenniskulttuuria. Junioreille tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia ja kokea aitiopaikalla pallopoikana tai -tyttönä.

Ottelut alkavat päivittäin kello 15 (ma-to) tai 12 (pe-la). Ottelutapahtuman arvioitu kesto on noin 5-6 tuntia.

Tarvittaessa voimme järjestää myös yhteiskuljetuksia lähikouluilta- tai tennishallilta Taliin. Vanhemmat ja/tai valmentajat saavat myös tuttuun tapaan vapaan sisäänpääsyn tapahtumaan niille päiville, kun lapset ovat mukana.

Ohjeet ilmoittautumiseen:
Lisää Doodleen (linkki: https://doodle.com/poll/3t663nxept3nhrhy) lapsen nimi ja ikä, vanhemman email sekä lapsen puhnro ti 9.4. mennessä.
Valitse kalenterista kaikki päivät jotka sopivat sinulle. Mukaan saa mielellään tulla vaikka joka päivä! HVS on yhteydessä ilmoittautuneisiin pian ilmoittautumisen jälkeen.

Muuta käytännön ohjeistusta

Kulkulupa:

Kulkulupaa varten lähetä lapsen kasvokuva (voi olla selfie) Suomen Tennisliiton Roopelle whatsupilla tai sähköpostilla viim. ti 9.4. Kuvan liitteeksi lapsen nimi/Pallohenkilö.

Roope Kailaheimo roope.kailaheimo@tennis.fi, +358 40 8253589

 

Koulutus (pakollinen / ilmoitathan mahdollisesta esteestä Sampolle)

Pallohenkilö-vastaava Sampo Martikainen yhdessä Jari Ramstedtin kanssa kouluttaa pallopojat/tytöt tehtävään pe 12.4. klo 15.00-16.00, Talin tenniskeskus. Kokoontuminen uuden puolen aulassa klo 14.50.

Jos pallohenkilö ei pääse paikalle, asiasta erikseen sovittava Sampon kanssa: sampo.martikainen@hvstennis.fi tai p. +358 40 5124563

 

Lisäpäiviä?

Jos mitenkään mahdollista, toivoisimme että jokainen pallopoika/tyttö ottaisi vähintään 2 vuoroa. Pallohenkilöiden tarve 20/päivä, ja tällä hetkellä monena päivänä vain alle 5 pallohenkilöä.

Lisäpäivistä suoraan yhteys Sampoon.

 

Vaatetus:

Jokainen pallopoika/tyttö saa paidan sekä päivittäin ruuan. Jalkaan tenniskengät sekä musta alaosa.