Smashin valmennuskyselyn palautteiden antia!

19.10.2018


Mitä kiiteltiin ja mitä toivottiin lisää?

Smashin valmennuksessa viime kaudella olleille tehdyn nettikyselyn yhteenveto

Valmentajiin oltiin yleisesti ottaen tyytyväisiä. Valmentajien toivottiin antavan vielä enemmän henkilökohtaista palautetta, vinkkejä tekniikkaan, taktiikkaan ja havainnointiin kentällä harjoitusten aikana. Toivottiin valmentajan puuttuvan ”vääriin” lyönteihin ja lyöntiratkaisuihin heti sekä kasvatuksellista otetta harjoituksiin.

Korvaustuntijärjestelmää kiitettiin mahdollisuutena korvata poissaolot, tutustua uusiin pelaajiin ja valmentajiin. Toivottiin valmentajien infoavan mahdollisista tyhjistä paikoista eri tasoisissa valmennusryhmissä. Todettiin korvausjärjestelmän kautta varattavien paikkojen olevan kortilla kausien lopussa eli muistakaa käyttää vapaita paikkoja harjoitusten korvaamiseksi tasaisesti kauden aikana.

Laskutuspuolelle toivottiin sähköistä laskutusta ja laskuja esim. kerran kuukaudessa. Pyrimme koko ajan kehittämään laskutusprosessiamme. Laskut tullaan lähettämään valmennettaville neljä kertaa sisäkauden ja kerran ulkokauden aikana. Ryhmistä lopettavien pelaajien tulee aina täyttää Smashin kotisivuilla oleva irtisanomisilmoitus lopettamisajankohdan ja oikean laskutuksen varmistamiseksi.

Tenniksen neljä pallotykkiä niin Olarin Tennishallilla kuin Smash Centerissä ovat saaneet kehuja ja tulemme hankkimaan oman padelpallotykin padelpelaajien käyttöön vielä tämän kuukauden aikana jäseniemme toivomuksesta.

Janushallin tuulikaapin ”pukuhuonetiloja” pidettiin pienehköinä ja nyt on lisätty muutama penkki varaston puolelle helpottamaan tilaongelmia.

Kokonaisuudessaan valmennukseen oltiin kaikissa lajeissa tyytyväisiä. Vielä toivottiin valmentajilta motivointia ennen erilaisia harjoituksia ja perusteluja / neuvoja siihen missä tilanteessa tiettyjä lyöntejä ja harjoituskuviota tulee ja kannattaa käyttää pelitilanteessa ja samalla kehittää mm. peliälyä.

Smashin Filotennisleirillä Vierumäellä 2.-4.11. aloitteleville ja jo jonkin verran pelanneille aikuisille on luvassa mm. harjoituksia aiheella: "Havaintojen voima". Lisätietoja: https://smashtennis.sporttisaitti.com/?x216455=1774923

PT:n palveluita jo hiukan varttuneemmille pelaajille oli toivomuslistalla ja siihen tulemme tarjoamaan mahdollisuutta marraskuun aikana Smash Centerissä!

Jatketaan harjoittelua hyvässä seurassa.

 

Tapio Totro
Smash ry