Suomen Tennisliitto tiedottaa kilpailuista ja sarjatenniksestä

26.10.2017

Koululaisten Mestaruuskilpailut!

SARJATENNIS SISÄKAUDELLA 2017-2018


Yleinen sarjatennis on hyvässä vauhdissa. Tässä vielä muutama muistutus ja lisäinfo sarjatennikseen liittyen:

  • Sopikaa ensi tilassa otteluille peliajat jos ette ole sitä vielä tehneet. Kotijoukkue kirjaa peliajan Ässään.
  • Mikäli kotijoukkueen sarjavastaava ei saa lisättyä ottelussa pelannutta pelaajaa, olkaa yhteydessä liittoon. Pelaajatiedoksi ei saa jättää ”tuntematon pelaaja”. Yleisimmät syyt ovat, että lisenssi on maksamatta tai pelaajalla ei ole sarjaedustus kunnossa. Kun pelaajatietona näkyy ”tuntematon pelaaja”, ei ottelusta kerry rankingpisteitä.
  • Merkitessäsi ottelun tulosta, muista kirjata ottelun ajankohta. Ilman tätä tietoa ei kerry rankingpisteitä.
  • Kotijoukkue saa merkitä yhden ottelun otteluparista luovutetuksi. Tällöin käytetään merkintää ”tuntematon pelaaja” ja tulokseksi merkitään 6-0, 6-0. Kirjatkaa lisäksi lisätietoihin luovutus.
  • Mikäli otteluparista tulee kokonaan luovutus, tulee se ilmoittaa allekirjoittaneelle sähköpostilla. Tennisliitto kirjaa nämä tulokset.

TULEVAT KILPAILUNJOHTAJAKOULUTUKSET

 

16.12.2017 klo 9-14 Helsingissä, Talin Tenniskeskuksessa, Jatkokoulutus (uusi sähköinen kilpailujärjestelmä ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen kilpailutilanteissa). Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään 11.12.2017 tiedotus@opentennisclub.fi. Hinta 50e.

 

KOULULAISTEN MESTARUUSKILPAILUT 2017

 

Perinteinen koululaisten mestaruuskilpailu pelataan tänäkin vuonna 26.-30.12.2017 Helsingissä. Kilpailua isännöi HVS-tennis ja kilpailu pelataan Talin tenniskeskuksessa sekä Taivallahden Tenniskeskuksessa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja arvostetummista juniorikisoista, jonka voittajia ovat olleet mm. Jarkko Nieminen, Emma Laine ja Harri Heliövaara.

Kisasta löytyy sopiva sarja kaiken ikäisille ja kokoisille pelaajille. Alakouluikäisillä on kaksinpelisarjan lisäksi tarjolla mini- ja miditennistä sekä stage 1-luokka (vihreäpistepallo). Yläkouluikäisille on tarjolla harrastesarja, johon osallistuvien tasoitus saa olla korkeintaan C2-luokassa (Huom! muuttunut taso!). Mini- ja miditennis tullaan pelaamaan 29.-30.12 Taivallahdessa. Kaikkien luokkien finaalit pelataan 30.12.2017.

Ilmoittautuminen kisaan on jo avattu. Ilmoittautumiset viimeistään 15.12. Ässän kautta.

Lisää informaatiota löytyy kilpailukutsuista sekä verkkosivuilta: http://www.tennis.fi/kilpailut/koululaisten-mestaruuskilpailu/

KILPAILUA KANNATTAA MARKKINOIDA JUNIOREILLENNE!TYKKIMÄKI MINI- JA MIDITENNIS TOUR 2017-2018

Sarja alkoi lokakuussa. Seuraavat osakilpailut pelataan viidellä paikkakunnalla viikonlopun 25.-26.11.2017 aikana. Kilpailuja isännöivät: HTS (Hämeenlinna), OVS (Oulu), KarTe (Joensuu), Sata (Helsinki) ja ÅLK (Kaarina). Tervetuloa mukaan!

Tykkimäen tarkoitus on toimia matalan kynnyksen kilpailumuotona, johon myös aloittelevien on mukava tulla mukaan. Voitto ei ole tärkeintä vaan mielekkäät ja kehittävät ottelut. Mikäli pystytte omalta osaltanne vaikuttamaan siihen mihin luokkaan pelaajanne ilmoittautuvat, pyrkikää ohjaamaan heitä tasoaan vastaavaan sarjaan. Kilpailuissa kaikki saavat osallistumislahjat ja kunniakirjat, mitalit jaetaan kolmelle parhaalle/luokka sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan Tykkimäen lahjakortteja. Osallistumisesta saa 10 pistettä ja keräämällä 30 pistettä/luokka, saa kutsun toukokuun mastersiin.

KANNUSTATTEHAN PIENIMMÄT MUKAAN HARJOITTELEMAAN KILPAPELAAMISTA ILOISELLA ILMEELLÄ!


Tennisterveisin,
Raisa Törnroos-Heinonen
Tennisliitto, kilpailupäällikkö