Haemme osa-aikaista viikonlopputyöntekijää Smash Centerin asiakaspalveluun

5.9.2017

Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.
Harry Gröhn toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Smash Centerin asiakaspalvelussa. Taustalla Joni Wilenius jännittää mailaa.

Työsuhde voidaan aloittaa heti

Haemme osa-aikaista viikonlopputyöntekijää Smash Centerin kassalle ja asiakaspalveluun. Työaika sijoittuu klo 07:45 - 22:30 välille, jakautuen aamu- ja iltavuoroon. Työvuoroja on keskimäärin joka kolmas viikonloppu, satunnaisesti voi olla useamminkin, mukaan lukien arkipyhät. Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijoille tai lisäansioita haluaville. Työsuhde voidaan aloittaa heti.

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden palvelu kassalla sekä puhelimitse, kassatehtäviä, myyntiä sekä erilaista toimistotyötä.

Odotamme hakijoilta seuraavaa: Olet vähintään 18 vuotta ja sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta. Olet tarkka rahojen käsittelyssä ja pidät langat käsissäsi kiireisissäkin työtilanteissa. Olet palvelualtis, huolellinen, joustava, vastuuntuntoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit hyvin myös tiimissä. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Aiempi kassatyö sekä mailapelien tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Smash Center ja Finland Tennis Oy tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan eri mailapelien (tennis, sulkapallo, squash, padel, pingis) parissa. Finland Tennis Oy tekee tiivistä yhteistyötä maamme suurimman mailapeliseuran Smash ry:n kanssa. Toimimme Helsingissä Itäkeskuksen lähellä sijaitsevassa Smash Centerissä ja keskustassa Kaisaniemen tenniskentillä sekä Espoossa Olarin Tennishallilla.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella numerosta 040-7737147 / Annika Kahiluoto tai sähköpostilla annika.kahiluoto@finlandtennis.com.

Hakemukset ja CV tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen annika.kahiluoto@finlandtennis.com.