Anu Kiiverin suosittu hyvinvointiluento Smash Centerissä to 11.5. klo 18.30

27.4.2017

Hyvinvointiblogistina (FIT, Iltalehti ja Kauneus&Terveys), tietokirjailijana ja hyvinvoinnin parissa uraa luonut 44-vuotias Anu Kiiveri avaa hyvinvointinsa salaisuuksia

Oletko ymmälläsi erilaisten ravinto- ja treeniohjeiden paljouden edessä? Haluaisitko silti pysyä kunnossa läpi vuosikymmenien? Kaipaisitko lisää energiaa ja hyvää oloa arkeesi?

Hyvinvointiblogistina (FIT, Iltalehti ja Kauneus&Terveys), tietokirjailijana ja hyvinvoinnin parissa uraa luonut 44-vuotias Anu Kiiveri tulee torstaina 11.5.2017 klo 18.30 luennoimaan ja keskustelemaan aiheesta Smash Centeriin.

Luennon hinta Smashin jäsenille 20€ (muille 25€). Hinta sisältää luennon lisäksi herkullisen HeyDay-kylmäpuristetun mehun sekä suussa sulavan Foodin raakasuklaapatukan.

Anu on luonut pitkän ja menestyksellisen uran hyvinvoinnin parissa ja nyt hän avaa hyvinvointinsa salaisuuksia tällä luennolla. Anulla on takanaan yli kymmenen vuoden yrittäjyys, kahdet personal trainer -opinnot ja hän valmistuu ravintoneuvojaksi toukokuussa 2017. Palkitse itsesi tai ystäväsi tällä elämän kokonaishallintaa avartavalla tapahtumalla!

Katso myös:
Instagram: @anu.kiiveri
Facebook: kaunis, terve ja hyvinvoiva Anu Kiiveri

Ilmoittautumiset 2.5. mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä Jonille:
joni.wilenius@smashtennis.fi tai 040-8247578.

Smash Center, Varikkotie 4, 00900 Helsinki