Smash-Tennis ry on nyt Smash ry!

1.3.2017 klo 12:18

Smash on Suomen suurin mailapeliseura


Smash-Tennis ry on muuttanut virallisen nimensä Smash ry:ksi. Tavoitteenamme on palvella paremmin myös muiden mailapelien kuin tenniksen harrastajia.

Smashissa oli vuoden 2016 lopussa yhteensä 1888 jäsentä. Nousua edellisestä vuodesta on noin kaksi prosenttia. Smash on Suomen suurin mailapeliseura.

Smashin jäsenetuihin kuuluu mm. alennukset irto- ja vakiovuoroista Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club) ja Olarin Tennishallissa sekä Pro Shopin tuotteista. Jäsenet ovat oikeutettuja valmennukseen sekä voivat nauttia Smashin yhteistyöyritysten tarjoamista lukuisista eduista. Smashin jäsenkortti on samalla Cashback-kortti, jolla saa alennusta yli 180 000:sta kivijalkaliikkeestä sekä yli 5 000:stä verkkokaupasta.

Smashin jäsenmaksu vuonna 2017 aikuisille on 45 € ja alle 18-vuotiaille 20 €. Perhejäsenmaksu on 90 euroa. Smashin valmennuksessa mukana olevien jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen valmennuslaskun yhteydessä. Muiden jäsenien jäsenmaksu laskutetaan uuden jäsenrekisterin käyttöönoton vuoksi poikkeuksellisesti vasta maaliskuussa.

Nimenmuutos näkyy konkreettisesti eri tahoilla vähitellen kevään aikana.

Tervetuloa mukaan toimintaan mukavaan seuraan!