Kontinen ja Peers välieriin Australiassa

25.1.2017

Ruusuvuori kahdeksan joukkoon.

Henri Kontinen ja John Peers etenivät tenniksen Australian avointen nelinpelin välieriin.

Suomalais-australialainen kaksikko voitti isäntämaan parin Sam Groth-Chris Guccione suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-3. Kontinen ja Peers eivät antaneet vastustajilleen ainuttakaan murtopalloa.

Välierässä vastaan tulee turnauksen superyllättäjä. Niin ikään australialainen pari Marc Polmans-Andrew Whittington pudotti puolivälierssä turnauksen ykkössijoitetun ranskalaisparin Pierre-Hugues Herberg-Nicolas Mahut.

Kontinen oli aiemmin päässyt Australian avointen nelinpelissä parhaimmillaan toiselle kierrokselle. Hän ei ole koskaan aiemmin pelannut miesten nelinpelin välierissä grand slam -turnauksessa.

 

Emil Ruusuvuori Australian avointen poikien sarjassa

17-vuotias Ruusuvuori kukisti Tshekin Michael Vrbenskyn suoraan kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-3. Ottelu kesti vain 57 minuuttia. Ruusuvuori ja Vrbensky pelasivat Australiassa yhdessä poikien nelinpelisarjassa, mutta he putosivat jo avauskierroksella.

Puolivälierässä Ruusuvuori saa vastaansa turnauksen viidenneksi sijoitetun Ranskan Corentin Moutet'n. Kumpikaan pelaaja ei ole hävinnyt turnauksen aikana erääkään.