Tunnelmia Tennisliigan sivuilta ennen illan SM-liigaottelua Smash vs. Smash-Kotka

13.1.2017

Tänään pelaavat naiset

Norpe Tennisliigassa pelataan perjantaista sunnuntaihin joukko ratkaisevia otteluita.

Naiset aloittavat jo perjantaina Smash-Tenniksen ja Smash-Kotkan kohtaamisella. Sisarseurojen matseissa on kovat panokset, sillä Smash voi varmistaa runkosarjan ykköspaikan ja Kotka puolestaan säilyttää mahdollisuutensa pudotuspeleihin.

- Lady-Kotkilla on kova haaste perjantaina. Joukkueemme materiaalin kapeus ei mahdollista kovin kummoisia taktisia kikkailuita pelaajavalintojen suhteen, mutta lähdemme tappelemaan jokaisesta pisteestä täysillä, Smash-Kotkan kapteeni Pasi Ahti lupaa.

Smashin kokenut Piia Suomalainen luottaa joukkueensa hyvään henkeen ja omaan peliin.
- Kaikki pelaajamme ovat hyvässä iskussa ja valmiina pelaamaan. Ei ole väliä, mikä seura on vastassa, sillä lähdemme voittamaan kaikkia ja nauttimaan peleistä, Suomalainen sanoo.

Smashin naiset urakoivat myös lauantaina, jolloin he saavat vieraikseen runkosarjan kakkospaikkaa nälkäisesti tavoittelevan TaTS:in.

”Smash voittaa aina”
Tasainen miesten sarja jatkuu lauantaina GT:n ja Smash-Kotkan sekä HLK:n ja Smashin otteluilla. Ensimmäisessä kohtaamisessa molemmilla joukkueilla on mahdollisuudet nousta vielä runkosarjan toiselle sijalle.

- GT:n vieraana on aina ilo pelata. Hyvät olosuhteet ja hyvin järjestetty ottelutapahtuma antavat aina pientä lisäbuustia myös pelaajille. Kumpikaan joukkue ei ole varmistanut vielä pudotuspelipaikkaansa, joten panosta riittää, Smash-Kotkan Ahti sanoo.
Kolmantena sarjataulukossa killuva Smash ja vielä pudotuspeleihin mielivä HLK tarjonnevat katsojille tasokasta vääntöä.

Smash ja Smash-Kotka ottelevat toisiaan vastaan myös miehissä, kun kotkalaiset saapuvat sunnuntaina Helsinkiin. Runkosarjan kärkipaikoista käydään kiivas kamppailu.
- Myllypuroon on aina mukava mennä. ”Itiksen” rennossa meiningissä on vähän saman tyylistä särmää kuin täällä kaakkoisessa satamakaupungissa. Kokoonpanosta en paljasta muuta kuin että viikonlopun matseissamme on pari Ahtia kentällä, Pasi Ahti naurahtaa.

- Ihan sama mikä joukkue on vastassa, mutta onhan sisarseuraa vastaan kiva pelata. Vastustajat ovat mukavia tyyppejä. Myös tappio harmittaa vähiten, koska Smash voittaa aina, Smashin Tapio Totro veistelee.