Smashin naiset SM-liigan piikkipaikalle

9.1.2017

One Smash ahead!

Smash voitti naisten kärkikamppailun ja nousi sarjakärkeen

 

Norpe Tennisliiga jatkui sunnuntaina ja naisissa  runkosarjan kärkipaikka vaihtui, kun voitosta voittoon edennyt Smash ohitti HVS:n.

 

Smash-Kotka oli tyly isäntä TCT:lle vieden sunnuntain ottelut nimiinsä voitoin 4-0 menettämättä erääkään. Kotijoukkueen suuret sankarit olivat Ivan Nedelko ja Ville-Petteri Ahti, jotka nappasivat otteluvoitot niin kaksinpeleistä kuin myös nelinpelistä. Smash-Kotkan menestystä täydensi oman kaksinpelinsä voittanut Valtteri Ahti.

Smash voitti Break Pointin niin ikään 4-0 ja nousi sarjataulukossa sijalle kolme. Vladimir Ivanov ja Jesper Saarni joutuivat kaksinpeleissään tiukoille, mutta kaatoivat vastustajansa Juho Paukun ja Jesse Kiurun kolmieräisissä kamppailuissa. Paukku ja Kiuru joutuivat tunnustamaan saman kaksikon itseään vahvemmaksi myös nelinpelissä. Kolmannen kaksinpelin voitti Smashin Hermanni Tiainen.

Naisissa nähtiin sarjataulukon kärkikaksikon kohtaaminen, jossa Smash kaatoi HVS:n 3-0 ja nousi samalla sarjan piikkipaikalle. Piia Suomalainen oli vahvassa vedossa auttaen joukkueensa voittoon niin kaksinpelissä kuin nelinpelissä yhdessä Kristiina Parviaisen kanssa. Toisen kaksinpelin vei nimiinsä Hanna Tolonen. Smash ei hävinnyt kärkikamppailussa yhtään erää, eikä joukkue ole menettänyt tällä kaudella vielä pistettäkään.

 

Smash-Kotka ja GVLK jakoivat kaksinpelien pisteet, kun kotijoukkueen Venla Ahti ja vieraiden Ninni Hietaniemi merkkauttivat tilastoihinsa voitot. Kokonaisvoiton ratkaisseessa nelinpelissä parempi oli GVLK, kun Hietaniemi ja Ida Havunta kaatoivat kotijoukkueen Ahdin ja Saarelaisen suoraan kahdessa erässä.

Norpe Tennisliigan runkosarja jatkuu ensi viikonloppuna ja huipentuu kahden viikon päästä.