Muusikkotennis 2016 Finland Tennis Clubilla 15.-17.11.2016

13.10.2016

Lähde mukaan!

Muusikoille tarkoitettu muusikkotennis järjestetään tänä vuonna viikolla 46.Smash-Tennis järjestää tapahtuman Finland Tennis Clubilla Myllypurossa.

Viime vuonna tapahtuma peruttiin vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Tapahtuma oli silloin tarkoitus pitää viikonloppuna, jolloin moni muusikko perui tulonsa keikkatöihin vedoten. Nyt pelit on tarkoitus pelata keskellä viikkoa. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja pelipäiviksi on alustavasti kaavailtu tiistaita, keskiviikkoa sekä torstaita. Kilpailun kaavio varmistuu siinä vaiheessa, kun on saatu riittävästi tietoa osallistujamääristä.

- Tavoitteena on saada  jalkeille tusinan verran muusikkoja. Tällöin saisimme aikaan kunnon lohkot, tapahtuman järjestäjät toivovat.

Miehille ja naisille on omat sarjansa. Muusikkotennikseen voivat osallistua kokonaan tai osittain musiikista elantonsa saavat. Linja on varsin salliva.

- Esittävien taiteilijoiden lisäksi käyvät levy-yhtiöiden työntekijät, musiikkitoimittajat, ohjelmatoimistojen työntekijät tai esimerkiksi musiikkiopiskelijat tai -kustantajat.

Tapahtuman taustalla häärivät muusikot Reijo Karvonen, Ari Siikasaari, Mika Järvinen sekä Smash-Tenniksen yleismies Tapio Totro.

Ilmoittautuminen sähköpostitse fite@finlandtennis.com

 

Liitteet