Smashin miesten SM-liigajoukkueen pelaajaesittelyt ja pohdinta tulevasta kaudesta

20.9.2016 klo 06:00

Hyvä Smash!

Team Smash

 

Vladimir Ivanov

Smash-Tenniksen pitkäaikainen luottopelaaja. Viime kaudella ikävästi vaivanneet käsivammat ovat nyt taakse jäänyttä aikaa ja Vladimirin viimeisten turnausten tulokset ovat olleet varsin hyviä. Tulevalla kaudella varmasti kovakuntoinen ja erittäin vaikeasti voitettavissa oleva pelaaja.

 

Mika Kosonen

Armeijan salaattipuvun taakse jättävä edelleen nuori mutta jo erittäin kokenut kakkospelaaja. Mikan kehityskäyrä on ollut viimeiset vuodet nouseva ja otteet ovat tulleet hyvinkin tasaisiksi. Kovaa tempotennistä tarjolla päivästä toiseen.

 

Jesper Saarni 

Smashin paluumuuttaja. Luotettava sotaratsu jo vuosien takaa palaa antamaan joukkueeseen ryhtiä ja kovuutta. Kova lisä myös nelinpeli kokoonpanoihin. Arvokas pelaaja joukkueelle.

 

Mika Purho

Toinen paluumuuttaja. Mika on perinteisesti ollut erittäin tasainen suorittaja ja vaikeasti voitettava pelaaja. Taktisesti kypsä ja taisteleva pelaaja. Lisäksi erinomainen nelinpelaaja. Tuo valtavasti leveyttä ja positiivistä energiaa joukkueeseen.

 

Timo Nieminen

Smashin ikoni on edelleen mukana. Timon kausi viime vuonna jäi kovin lyhyeksi mutta kaiken kokenut seuraikoni on joukkueessa tärkeä osa. 

 

Hermanni Tiainen

Hermanni debytoi jo viime kaudella ja otti pari herkullista päänahkaa. Taistelee pelipaikasta joukkueessa. Aggressiivisesti pelaava ja erittäin vahvan syötön omaava pelaaja saa varmasti näyttöpaikkoja kauden aikana. Pelaa myös 1-divisioonaa Smashin kakkosjoukkueessa.

 

Jussi Tiainen

Jussi oli jo viime vuonna joukkuessa, mutta ikävä loukkaantuminen pilasi kauden. Todella nöyrästi ja kovaa harjoitteleva pelaaja on osoittanut kovaa kehitystä ja saa varmasti vastuuta joukkueessa. Jussi on veljensä Hermannin kasvamassa todella koviksi liigajyriksi.


Kapteenina toimii Juuso Nousiainen

 

Joukkueen kuulumiset:

Joukkueen terveystilanne näin kauden alla on hyvä ja joukkueen kokoonpano on laajempi kuin vuosiin. Kovat paluumuuttaja ja "nuoret urhot" tuovat valtavasti leveyttä ja vähentävät painetta Vladimiriltä sekä Mikalta, jotka ovat kannatelleet joukkuetta. Lisäksi reservissä on kasvamassa monta kovaa nuorta peluria joten tulevaisuus näyttää hyvälle. Viime kauden hiukan mollivoittoinen vire on tarkoitus kääntää jälleen nousuun ja ehdottomana tavoitteena on mitalipelit. Smash-Tennis on tänä vuonna vaarallisempi kuin koskaan!