Ilmoittaudu mukaan Stockholm Openiin 20.-23.10.2016

8.8.2016 klo 06:00


Varaa paikkasi Suomen Tennisliiton, Smashin ja muiden tennisseurojen yhteiselle matkalle viimeistään elokuun loppuun mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Suomen Tennisliitto järjestää edullisen yhteismatkan jäsenseuroilleen Stockholm Openiin. Matkan aikana on yhteistä ohjelmaa, jossa keskustellaan tenniksen kehittämisestä sekä tutustutaan Stockholm Openin järjestelyihin ruotsalaisten isäntien johdolla. Alustava ohjelma ja hinnat löytyvät liitteestä. Matkan ja majoituksen lisäksi laskutetaan perjantain ja lauantain osalta sisäänpääsyliput.

Varaa paikkasi Suomen Tennisliiton, Smashin ja muiden tennisseurojen yhteiselle matkalle viimeistään torstaina 30.8.2016. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja matka laskutetaan kesäkuussa 2016. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

- nimi

- syntymäaika

- valitsemasi majoitusvaihtoehto (1-4)

- varaatko buffet-illallisen ja aamiaisen (meno- ja paluumatka). Toiveena olisi, että ainakin menomatkalla smashiläiset nauttisivat buffet-illallisen yhdessä.

- seisomapaikka- vai istumapaikkaliput (pe 21.10. ja la 22.10)

 

Lisätietoa Stockholm Openista löydät täältä
http://www.ifstockholmopen.se/

 

Liitteet