Smashin joukkueet lähiliigan Mestaruussarjan kärkisijoilla

11.5.2016

Kuvassa onnellisia mitalisteja
Kuvassa onnellisia mitalisteja

Eskola, Mäkynen, Kannaste, Karjalainen ja Kauppinen mestareita ja Bono ja Korpijaakko pronssilla

 

Smashin MRC nousi mahdottomasta mestariksi!

 

 

Huikea loppu saatiin tenniksen Lähiliigan miesten mestaruudesta uudellamaalla. Jos oli naisilla vaiheikas viimeinen kierros, niin vähintään samaan ylsi miehet.

Ennen viimeisiä koitoksia NurTS johti sarjaa puolella pinnalla ennen Smashia ja kolmen pinnan päässä olevaaa Smashin MRC:tä (Mullova Racket Club).

MRC:n mestaruus vaatisi 6-0 voiton omasta pelistään ja NurTSin ja Smashin pitäisi päätyä tasapeliin 3-3. No hups, näin kävikin. NurTS ja MRC päätyi 32 sarjapisteeseen. Järjestyksen määräsi keskinäinen ottelu, hups, se päättyi 3-3 ja geimit 27-27, joten ratkaisu haettiin kaikkien otteluiden geimien erosta. Koska MRC otti selvät voitot viimeisellä kierroksella, päätyivät he geimeissä saldoon +106 ja NurTS +98.

Mitä vielä, jos Smash olisi voittanut 0-40 johtotilanteessa viimeisessä pelissä yhden pinnan, olisi heistä leivottu mestari, NurTS olisi pudonnut pronssille. NurTS kuitenkin sinnitteli geimin tilanteeseen 30-40 kun kello katkaisi pelin…ja koko kauden…ja Smashin kaulan.

MRC ei tiennyt voitonmahdollisuuksistaan….ehkä hyvä niin?! Onnittelut voittajille ja voitetuille! Tarkemmat yulokset myöhemmin, ja uusi kausi odottaa syksyllä.

Reima Wallin