Smashin Micke Malisen kuulumisia maailmalta

17.12.2015 klo 06:00

Sarjatennis kunniaan...

Moi,

Täällä on treenailtu kovaa ja matseja pelattu. Malmössä 4 kertaa viikkossa, yksi päivä Tanskassa ja kolme kertaa viikossa Patrikin kanssa. Varsinkin syöttö on kehittynyt paljon, kun viime aikoina on pituuta ja voimaa tullut. 

Täällä olen pelannut kaksi rahakilpailua, yhdessä hävisin ekalla pääsarjassa lukemin 4-6, 4-6. Ekalla karsinoissa voitin lukemin 6-3 6-3 hyvällä pelillä. Toisessa tuli tappio toisella kierroksella lukemin 2-6, 6-2, 4-6. 

Olen myös pelannut ykkösdivari-matseja Kramforsin kanssa, divarimatseija on ollut 7, joista 2 voitettiin ja 5 hävittiin. Pelasin kaikki matsit mitä voi pelata eli 7 dubbelia ja 7 singeliä, dubbelissa minä ja mun pari voitettiin kolme ja singelissä voitin 3. Melkeen kaikissa matseissa pelasin aika hyvin varsinkin kun vastus täällä ruotsin divari ykkösessä on todella kova. 

Ensi vuonna siirryn Malmöön 1-divari joukueeseen kun myös treenaan siellä kaiken aikaa:) Siellä on monta ruotsin parasta pelaajaa. Toivon mukaan parin vuoden päästa pääsisi pelaaman Ruotsin Elitserieen! 

Toivottavasti kehitys täällä Malmössa jatkuu, sillä täältä löytyy hyviä pelajia kenen kanssa saa treenata:)

 

Hyvää joulua ja uutta vuotta!

 

Micke