Uutisia

Tarkista ryhmäsi, kausi alkaa keskiviikkona 14.8.
Tarkista ryhmäsi, kausi alkaa keskiviikkona 14.8.2019.
Katso peliaikasi täältä, kausi alkaa keskiviikkona 14.8.
Huom. Helsingin tenniksen aikuisvalmennuksen varsinainen ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 7.8. ja juniorivalmennuksen perjantaina 9.8. Varaa paikkasi!
Valoja squashkenttien osalta parannetaan Greenledin toimesta heinä-elokuun vaihteessa viikolla 31. Tervetuloa testaamaan uusia squashkenttiä 3-5 ja pingiskenttiä 1-3
Helsingissä kursseja viikoilla 31-32 ja Espoossa 30-32
Ota varaslähtö sisäkauteen!
Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä järjestetty Varikkotielle
Kaisaniemen tenniskentät ja Olarin tennishalli ovat avoinna, tervetuloa pelaamaan!
Varaa paikkasi, ilmoittautuminen jatkuu 19.7.2019 asti
Oskari Paldanius voitti P12-sarjan kultaa 2-, ja 4-pelissä.
Nelinpeleihin mahtuu mukaan 16 innokasta tenniksen ja musiikin ystävää.
Rakentaminen kestää 3.-23.6.2019 välisen ajan, jolloin sulkapallokentät 3-7 ovat poissa käytöstä. Pahoittelemme rakentamisesta aiheutuvaa haittaa.
Uutena Lasten Tennismaailma 5-10-vuotiaille - ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi
Kesäkausi on 3.6-20.6. Tarkista ryhmäsi. Valmentajat on valittu.
Teräsrakenteisen kaarihallin painunut ulkoseinäalue nostetaan teräspaalujen varaan. Nostotyön aikana myös padelkenttiä huolletaan sisäkautta 2019-2020 varten.
Antrei Lausti jatkaa tuntivalmentajana ja tapahtumien valmentajana.
Katso edulliset hinnat ja varaa liigatunnit keskeltä Helsinkiä!
Korvauspäivä pidetään keskiviikkona 19.6. klo 15-18
Smashin jäsenet saavat 25 % alennuksen hankituista lipuista 23.6. asti. Olemme lähettäneet ohjeet sähköpostitse jäsenistöllemme lippujen hankkimiseksi.
Lue ja viisastu!
Vastaa 4.6. mennessä ja voit voittaa 100€ tai 50€ arvoisen lahjakortin Pro Shopiin!