Uutisia

Lock down of sporting facilities continue until 28 April – Pro Shop, outdoor padel courts 3 & 4 and outdoor tennis court 14 are open in Smash Center
Arena Center Myllypuron padelkenttä 1 on suljettu ja padelkentällä 4 vain kaksi henkilöä on sallittu (hinta kentällä 4 -50%). Smash Centerin pukuhuoneissa on käytössä ainoastaan wc:t. Käynti tenniskentille 5 ja 6 tapahtuu naisten pukuhuoneen kautta. Lyöntiseinät Kolossa eivät ole käytössä. Kuntosali on suljettu. Kiitämme asiakkaitamme tähän asti hyvin sujuneesta yhteistyöstä rajoitusten noudattamisessa ja pyydämme heitä edelleen noudattamaan ohjeistuksiamme ja huolehtimaan turvaväleistä.
Pingiskenttien varaukset tehdään normaalisti varainjärjestelmän pingisvälilehdellä. Pingiskentillä on vain kaksinpeli sallittu.
Padel court 1 in Arena Center Myllypuro is closed starting from Wednesday 24 March, on padel court 4 only two players allowed (price on court 4 -50%)
Arena Center Myllypuron ulko-ovet pidetään suljettuina.
Seuraavaksi Smash etenee laatuseuraohjelman kilpaurheiluvaiheeseen
Aikuisten tennisvalmennusharjoitukset pidetään hiihtolomalla normaalisti (muut lajit tauolla koronaviruksen vuoksi).
Smash-Espoon jäsenet siirtyvät automaattisesti Smash ry:n jäseniksi
Smash-Kotkan naisille hopeaa
February regular court bookings can be cancelled because of the coronavirus without charges by 5 February to our customer service by e-mail fite@finlandtennis.com
Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!
Uusi sääntö koskee varauksia Smash Centerissä, Olarin Tennishallissa, Arena Center Myllypurossa ja Kaisaniemen tenniskentillä.
Myös monet muut seuramme pelaajat saavuttivat mitaleita
Ks. tulokset!
Tilaa omasi!
Face masks are required in Smash Center, Olarin Tennishalli and Arena Center starting from Friday 13th November 2020 from all persons aged 15 or above at all times except during the actual physical activity
Jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen
Anna arvokas palautteesi!
Uusia aikuisten padelvalmennusryhmiä torstaille Arena Center Myllypuroon
Ilmoittaudu mukaan ja tutustu samalla koko syksyn tennistapahtumatarjontaan sekä uuteen tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmäämme!
Varaukset maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksulla.
Vuoden 2020 loppupuolella uusi tapahtumajärjestelmä otetaan käyttöön myös sulkapallo-, padel-, squash- ja pingistapahtumien osalta.
Perhetenniskurssilla on yksi aikuinen mukana 2-8 -vuotiaan lapsen kanssa. Ilmoittaudu mukaan, hinta vain 36€.
Uusien padelkenttien varausmyynti avataan lähiaikoina varaimessamme - seuraa tiedotustamme
RSS ATOM