Tennisopas

Klikkaamalla kuvaa saat tennisoppaan auki

Tämän oppaan tarkoituksena on antaa tennisharrastusta aloittelevien lasten vanhemmille perustietoja lajista. Oppaasta löytyy myös toimintatapoja ja sääntöjä.

Harrastuksena tennis on monipuolinen ja joustava. Sitä voi harrastaa oman innostuksen, mahdollisuuksien ja ajankäytön mukaan vaikka joka päivä. Se voi olla mukavaa ajanviettoa tai tavoitteellista kilpaurheilua. Tenniksen voi aloittaa ja sitä voi harrastaa minkä ikäisenä tahansa. Se voi olla harrastus muiden joukossa tai elämäntapa.Tennistä voivat harrastaa myös vanhemmat olemalla mukana seuratyössä, vaikka toimitsijoina lapsen kilpailuissa tai osallistumalla seuran järjestämiin tapahtumiin. Tenniksestä saavat hyviä kavereitakoko loppuelämäksi niin vanhemmat kuin lapsetkin.

Tennisharrastus tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden kehittää vastuunottamista, tunteiden käsittelyä ja esiintymistä sekä jännittämisen kohtaamista. Tennikseen olennaisena
osana kuuluu hallilla oleva ystäväpiiri, jota yhdistää
yhteinen harrastus − TENNIS.

Tervetuloa mukaan tennikseen koko perheen voimin!

Tapio Totro
toiminnanjohtaja