Smash ry:n säännöt

Smash ry:n säännöt:

1. Seuran jäsenyys, jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

Smash ry:n jäseneksi liitytään ilmoittautumalla valmennukseen tai täyttämällä jäsenhakemuslomake. Jäsenhakemuslomakkeita saa Smash ry:n Helsingin Myllypuron toimipisteen Smash Centerin asiakaspalvelusta tai tulostamalla jäsenhakemuslomake. Kaavake tulee palauttaa Smash Centerin kassaan allekirjoitettuna tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Jäsenmaksun voi maksaa Smash Centerin kassalle tai se laskutetaan.

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 45€ aikuisilta ja 20€ junioreilta (alle 18-vuotiaat). Perhejäsenmaksu on 90€ ja siihen voi kuulua vanhempien lisäksi 25-vuotiaat ja sitä nuoremmat perheenjäsenet, jotka ovat virallisesti kirjoilla samassa osoitteessa. Perhejäsenmaksu tulee anoa edellisen vuoden loppuun mennessä Smashin toimistosta sähköpostilla smash@smashtennis.fi. Anomus voi olla vapaamuotoinen sähköposti, josta ilmenee perheenjäsenten nimet, syntymäajat ja osoite.

Seuran jäsenyys oikeuttaa osallistumaan valmennukseen, edustamaan seuraa mailapelien lajiliittojen hyväksymissä kansallisissa kilpailuissa, osallistumaan Suomen Tennisliiton tai Suomen Senioritenniksen järjestämiin sarjoihin, saamaan alennusta Finland Tennis Oy:n kentistä Helsingin Smash Centerissä ja Kaisaniemessä sekä Espoon Olarin Tennishallissa, kyseisillä kentillä järjestettävissä tapahtumissa sekä ostoksista Smash Centerin Pro Shopissa. Lisäksi jäsenkortilla saa erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme. Tarkempia tietoja jäseneduista ja vaihtuvista tarjouksista löytyy täältä.

2. Jäsenyys ja valmennukseen osallistuminen

Oikeus Smash ry:n valmennukseen on seuran jokaisella jäsenellä. Kaikki uudet valmennettavat liittyvät automaattisesti seuran jäseniksi valmennukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Seura voi tarjota valmennusta vain jäsenilleen, joten valmennuksessa mukana oleva pelaaja on velvollinen liittymään seuran jäseneksi tai hän muuten joutuu maksamaan normaalin valmennusmaksun lisäksi arvonlisäveron 24%. Jäsenmaksu laskutetaan valmennuslaskun yhteydessä.

3. Seurasta ja valmennuksesta eroaminen

Seuran jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella tai postitse Smashin toimistoon lähetetyllä kirjallisella ilmoituksella tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi. Puhelimitse emme vastaanota irtisanoutumisia. Jäsenyyden irtisanominen on tehtävä vuoden loppuun mennessä, mikäli ei halua jatkaa jäsenenä seuraavana vuonna. Jäsenmaksulasku lähetetään vuoden alussa kaikille, jotka eivät ole määräaikaan mennessä irtisanoutuneet. Mikäli irtisanoutuminen tehdään vuoden alussa, eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa ja hoitamaan muut velvoitteensa seuraa kohtaan. Valmennuksesta irtisanoutuminen ei päätä automaattisesti seuran jäsenyyttä, vaan se on irtisanottava erikseen asianmukaisessa kohdassa valmennuksen irtisanoutumislomakkeella.