Smash ry 40 vuotta v. 2018

Smash ry täyttää tänä vuonna 40 vuotta! Lähetä meille valokuvia vuosien varrelta ja voita kaksi illalliskorttia syksyn iloisimpaan synttärijuhlaan!

Smash juhlii tänä vuonna 40 vuoden mittaista taivaltansa. Juhlavuoden ohjelmaa on tarjolla mm. Helsinki-päivänä 12.6. ja synttärijuhlinta huipentuu 6. lokakuuta järjestettävään iltajuhlaan ja nimikkokisaan.

Tekeillä olevaa historiajulkaisua sekä iltajuhlan kuvakavalkadia varten toivomme saavamme mahdollisimman monia valokuvia vuosien varrelta. Kuvia lähettäneiden kesken arvomme kaksi illalliskorttia, arvo yhteensä 140€.

Lähetä kuvat 8.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi tai tuo ne kirjekuoressa Smash Centerin kassalle, kuoreen merkintä Smash historiikki/valokuvat. Sähköpostissa tai kuvien takana tulee olla omistajan nimi ja puhelinnumero sekä mahdollinen tiedossa oleva kuvauspäivämäärä, kuvassa olevien nimet ja tapahtuma/tilanne. Mikäli haluat paperiset kuvat takaisin, laita kuvien taakse myös osoite, niin lähetämme ne sinulle takaisin.

Suuret kiitokset!

Smashin toiminta alkoi vuonna 1978, kun Myllypuron Tenniskeskuksessa (nykyinen Smash Center) perustettiin Smash-Tennis ry. Vuoden 2017 alkupuolella Smash-Tennis ry muutti nimensä Smash ry:ksi tavoitteenaan palvella paremmin myös muiden mailapelien kuin tenniksen harrastajia ja valmennettavia. Tänään Suomen suurin mailapeliseura Smash ry tarjoaa kursseja ja valmennusta tenniksen lisäksi sulkapallossa, padelissa, squashissa ja pingiksessä.

Seuraa ilmoittelua juhlavuoden tapahtumista nettisivuillamme ja Facebookissa!

Smash-Tennis ry:n logo vuodelta 2003.