Aikuisvalmennuksen Q & A

1. Miten pääsee mukaan Fiten Pooliin tai Päivä Pooliin?

Fite Pooliin, Päivä Pooliin ja Naisten Päivä Pooliin pääsee mukaan ilmoittautumalla Antrei Laustille puhelimitse 040 839 2023 tai sähköpostitse hannu.hartikainen@smashtennis.fi . Ilmoittautua voi myös nettilomakkeella, joka löytyy Smashin sivuilta tästä.

2. Miten pääsee mukaan sarjatennikseen?

Sarjatennikseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Tapio Totrolle sähköpostitse osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com tai puhelimitse numeroon 040 511 0666.

3. Millaisia jäsenetuja Smashillä on?

Kaikki Smashin jäsenedut löytyvät osoitteesta https://smashtennis.sporttisaitti.com/smash-tennis-ry/jasentarjoukset/.

4. Miten voin pelata Tennisliiton kilpailuissa?

Tennisliiton kilpailuihin osallistuvalla on oltava sekä K-jäsenyys, että seuran jäsenyys. Smashin jäseneksi voi liittyä seuran sivuilta löytyvällä lomakkeella tai paikan päällä. Ohjeet K-jäsenyyden hankkimiseen löytyvät Tennisliiton sivuilta http://www.tennis.fi/.

5. Miten korvatataan tunneilta poissaolot?

Väliin jääneitä harjoituksia voi korvata aikuisvalmennuksessa Helsingissä ja Espoossa Smashin internetpohjaisen korvaustuntijärjestelmän kautta.

6. Miten pääsen mukaan seuratyöhön?

Seuratyöhön halukkaat voivat olla yhteydessä Tapio Totroon sähköpostitse tapio.totro@finlandtennis.com tai puhelimitse 040 511 0666.

7. Onko Smashillä leirejä ulkomailla?

Smash-Tennis järjestää silloin tällöin viikon tennisleirejä ulkomaille kysynnän ja innostuksen mukaan. Aikaisempina vuosina on käyty useasti toukokuun alkupuolella Espanjan Calahondassa, vuonna 2014 marraskuussa Kanarialla sekä toukokuussa 2016 Kroatiassa.

8. Miten pääsen kilpavalmennukseen?

Kilpavalmennuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Joni Wileniukseen numeroon 040 824 7578 tai sähköpostitse osoitteeseen joni.wilenius@smashtennis.fi

9. Miten kauden alkamisesta ja tennistreenieni ajankohdasta tiedotetaan?

Valmennukseen ilmoittautuneet ovat velvollisia itse tarkistamaan harjoitustensa ajankohdan Smashin nettisivuilta tai hallin ilmoitustauluta.

10. Jos sairastuu, voiko saada hyvitystä valmennusmaksuissa?

Sairastapauksissa laskutuksessa hyvitetään neljän viikon yhtämittainen poissaolo lääkärintodistusta vastaan. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

11. Kuinka monta kertaa kaudessa tulee lasku?

Valmennus laskutetaan neljässä osassa: kaksi laskua syyskaudella ja kaksi keväällä.

12. Voiko ryhmää vaihtaa kesken kauden?

Ryhmän vaihtaminen onnistuu sopivan ryhmän löytyessä. Aikuisvalmennettavat voivat olla yhteydessä Antreihin puhelimitse 040 839 2023 tai sähköpostitse antrei.lausti@smashtennis.fi . Juniorivalmennettavat voivat olla yhteydessä Juha Romppaseen puhelimitse 050 367 5963 tai sähköpostitse juha.romppanen@smashtennis.fi

13. Kuuluuko aikuisvalmennuksen kausimaksuun vakuutus?

Kausimaksuun ei sisälly vakuutusta.

14. Voinka maksaa valmennuslaskun liikuntaseteleillä?

Smash-Tenniksen valmennuksen maksaminen ei onnistu liikuntaseteleillä.