Lasten Hiihtolomakurssi 2018

Smash-Espoo järjestää Hiihtoloman aikana viikolla 8 tennisleirin niin aloittelijoille kuin jo harrastaville lapsille.

Leiri järjestetään Smash-Espoon kotihallissa Olari-Tenniksessä. Hallin osoite on Olarinniityntie 8, 02210 Espoo. 2011 valmistuneessa hallissa on kolme modernia sisätenniskenttää aula- ja sosiaalitiloineen.

Smash-Espoo Hiihtolomakurssi 6-13 -vuotiaille

Sportia hiihtolomakurssi on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille. Kurssiaika on tiistaista perjantaihin päivittäin klo 9.00 - 15.00. Kurssi sisältää päivässä 2,5h tuntia tennistä ja 2,5h tuntia muuta ohjaustoimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Säästä riippuen mahdollisuus myös talviliikuntaan kuten luisteluun sekä pulkkamäkeen. Leirin viimeisenä päivänä pelataan miniturnaus tenniksessä.

Osallistujille tarjotaan lämmin lounas hallimme tiloissa.

Kurssilla pelaajat jaetaan tasoryhmiin, jonka mukaan tennisharjoitukset räätälöidään pelaajille sopiviksi. Valmentajina toimivat Smash-Espoon koulutetut ammattivalmentajat. Pelaajia valmentajaa kohden on tennisharjoituksissa maksimissaan 6 samaan aikaan.

Lapsiparkki: Halutessasi voitte tuoda lapsesi hallillemme jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 20 €/vko. Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko. Toteutumisesta tulee erillinen ilmoitus ennen leirin alkamista.

------------------------------------

Hinnasto hiihtolomakurssi 2018 - Viikko 8, 20.-23.2.2018:

• 150 €/hlö Smash jäsenille (ei jäsenille 160 €/hlö)
  • Saman perheen toiselle Sportia-tenniskouluun osallistuvalle lapselle hinta on 140 €/hlö.
  • Lapsiparkki 20 €/vko. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Hinnat pitävät sisällään leiriohjelman klo 9-15, lämpimän lounaan sekä T-paidan. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin maksimiosallistujamäärä on 18 pelaajaa.

Yleistä tietoa hiihtolomakurssista

Ilmoittautuminen:

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen kirjallisesti alla olevan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautumisen voi perua kirjallisesti lassi.nykanen@smashtennis.fi ilman kuluja 1 viikko ennen leirin aloituspäivää. Myöhemmin kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Smash-tennis  ry. pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity. Ilmoittautumisesta lähetetään nettilomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash-Tennis pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Vakuutus:

Leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voit tuoda lapsesi hallille jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 20 €/vko. Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko.

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan kurssin ensimmäisenä päivänä käteismaksuna tai korttimaksuna..

Smash-Tenniksen jäsenyys:

Voit liittyä Smash-Tenniksen jäseneksi ennen kurssia ja saada näin alennusta kurssista ja nauttia myös muista jäseneduista. Alle 18 -vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2018 on 22,50 €. Lisätietoja jäsenyydestämme www.smashtennis.fi tai Smashin toimistosta smash@smashtennis.fi

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet sekä kengät
  • Ulkoiluun soveltuvat lämpimät vaatteet
  • reipasta urheilumieltä

Lisätietoja kursseista:

Lassi Nykänen

Smash-Espoo valmennusvastaava

lassi.nykanen@smashtennis.fi

Yleisesti lisää Smash-Tenniksen toiminnasta tietoja antaa:

smash@smashtennis.fi tai www.smash.fi

Ilmoittautuminen hiihtolomakurssille 2018,Smash-Espoo

Täytäthän huolellisesti kaikki kohdat!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.