Kilpailut

Löydät tältä sivulta kaikki Smash-Espoon järjestämät kilpailut Olarissa.

Järjestämme sisäisiä sekä muille avoimia kansallisia kilpailuja niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Muista katsoa myös Smash-Helsingin järjestämät kilpailutapahtumat! (tästä)

Suomen Tennisliiton (STL) alaiset kilpailut

Suomen Tennisliiton alaiset kilpailut ovat avoimet kilpailut kaikille STL:n seurojen jäsenille. Kilpailuihin osallistujan tulee olla jonkun STL:n alaisen seuran jäsen ja omistaa voimassa olevan kilpailulisenssin. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu STL:n kilpailujärjestelmän kautta. Lisätietoja www.tennisassa.fi

Smashin sisäiset kilpailut

Babolat Tour - Softpallo sekä oranssi pallo

Babolat Tour on helppo tapa aloittaa kilpaileminen/pisteistä pelaaminen Smashin omassa tutussa ympäristössä. Kilpailu sisältää softispalloilla pelattavan minitenniksen lisäksi puolikovilla pelattavan ¾-kentän sarjan eli miditenniksen.

Adidas Tour - vihreä sekä kova pallo

Adidas Tour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat vihreällä sekä kovalla pallolla ja isolla kentällä. Kilpailussa pelataan lohkopelit, jossa pelaajille tulee kaikille runsaasti pelejä. Adidas Tour on hyvä ponnahduslauta kilpailemisen harjoitteluun ennen Tennisliiton virallisia turnauksia. Pelisäännöt ja ohjeet turnaukseen kerrataan aina turnauspaikalla.

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen Katso STL:n tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopivaan kisaan

MS Word -tiedostoLasten kilpailemisen aloittaminen.docx (25 kB)