Pickleball

Kaksinpelinä pickleball on parhaimmillaan erittäin nopeatempoista ja kilpailuhenkistä urheilua.
Nelinpelissä sosiaalisuus pääsee oikeuksiinsa.
Pelivälineet.

Tule pelaamaan uutta hauskaa mailapeliä Finland Tennis Clubille arkisin klo 06 - 15!

Finland Tennis Clubilla on nyt mahdollista pelata Suomessa lähes täysin uutta mailapeliä, pickleballia. Kyseessä on säännöiltään helppo ja nopeasti omaksuttava sosiaalinen peli, joka tarjoaa myös urheilullisia haasteita kilpailuhenkisille nopeatempoisten mailapelien ystäville. Lajin ominaispiirteet mahdollistavat pelaamisen myös liikkuvuuden rajoittuneisuudesta ja nivelvaivoista kärsiville.

Pickleball yhdistelee ominaisuuksia sekä tenniksestä että sulkapallosta; välineinä toimivat lyhytvartiset ja kovapintaiset mailat, sählypallon kaltainen reikäpallo ja alustana sulkapallokenttä, jossa verkko on laskettu alas. Lajille tunnusomaista on syöttäminen alakautta, pakollinen pomppu molemmilla kenttäpuolilla syötön jälkeen ennen volleymahdollisuutta ja kokonaan lentopeliltä kielletty alue verkon lähellä.

Finland Tennis Club tarjoaa 4.12.2015 alkaen mahdollisuutta pickleballin pelaamiseen joka päivä klo 06-15 välisenä aikana sulkapallokentillä 3-12. Kenttämaksut ovat samat kuin sulkapallossa kyseisinä aikoina. Mailoja ja palloja vuokrataan hintaan maila 3 € & pallo 2,5 €. Mailoja on tällä hetkellä tarjolla vain 4 kpl, lisää hankitaan tarvittaessa.

Pickleballin pelaajat ovat aina itse vastuussa verkkojen laskemisesta ja nostamisesta takaisin sulkapallokorkeudelle vuoron jälkeen. Kassan asiakaspalvelijoilta saa ohjeita asiaan liittyen.

Pickleballin pelaajien tulee myös huomioida muut hallissa liikkujat ja kiinnittää huomiota siihen, ettei pelipalloa lyödä tarpeettomasti naapurikentille.

Lue lisää pickleballista oheisista linkeistä:

Pickle-Ball® Inc

Pickleball Finland

Strategiaopas pickleballiin #1 (englanniksi)

Strategiaopas pickleballiin #2 (englanniksi)

Tutoriaalivideo pickleballista (englanniksi)