Kotkan Tennishalli

Tennis

Tenniskenttiä Kotkan Tennishallilla on yhteensä 9.

Sisäkenttiä on yhteensä 4. Sisähallissa on kaksi bolltex-kenttää ja ympärivuotisessa ylipainehallissa (Hannu-halli) on kaksi hiekkatekonurmikenttää.

Ulkokenttiä on 5, joista kolme on vuonna 2008 valmistuneita huippulaatuisia Ziegelrot-massakenttiä, jotka on suunniteltu erityisesti huipputennistä silmällä pitäen. Näiden lisäksi on kaksi erinomaisessa kunnossa olevaa hiekkatekonurmikenttää. Kenttämme sopivat siis kaikenikäisille ja -tasoisille aloittelijasta ammattilaiseen.


Sulkapallo

Kotkan Tennishallilla on neljä sulkapallokenttää, jotka kaikki ovat sisähallissa. Kaikki kentät ovat bolltex-alustaisia.


Pöytätennis

Hallilta löytyy yksi pöytätennispöytä, jonka saa käyttöönsä varaamalla 4. sulkapallokentän ja kirjoittamalla varausjärjestelmän "Lisätietoja"-kohtaan "pöytätennis".

Tennis-, sulkapallo- ja pöytätennisvuorot pääset parhaiten varaamaan nettipohjaisesta varausjärjestelmästämme. Sinne pääset klikkaamalla tästä.


Sähly/salibandy

Tennishallin 2. kentällä on pysyvästi Salibandyliiton virallinen kaukalo, jonka mitat ovat 39mx19m. Kaukalon laidalta löytyvät myös viralliset salibandy-maalit. Salibandy-vuorot varataan erikseen hallin toimistosta numerosta 0440-654900.

 

Kuvaa klikkaamalle pääset Kotkan Tennishallin kotisivuille