Kaisaniemen tenniskentät

Finland Tennis Oy:n ylläpitämät Kaisaniemen tenniskentät sijaitsevat keskellä Helsinkiä Kaisaniemen puistossa. Vuorojen varaaminen onnistuu nettivaraimestamme tai puhelinnumerosta 09-3417 130. Ks. hinnastosta hinnat.

Ohjeet kenttien käyttöön ja varaamiseen:

Kaisaniemen Tenniskentät toimivat omatoimisesti ToloGo-kulunhallintasysteemin kautta omilla tunnuksilla.

Tunnukset saat kirjautumalla varaimen käyttäjäksi osoitteessa https://www.slsystems.fi/fite/. Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus Kaisaniemen kentille, järjestelmä asettaa käytäjätunnuksellesi yksilöllisen kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on aina katsottavissa Oma tiedot -välilehdeltä ja varauksen vahvistussivulta. Lisätietoja varausjärjestelmästä ja laskutuksesta löytyy täältä.

Käyttöohje ToloGo-kulunhallintajärjestelmälle

Tenniskenttien pukuhuoneiden oville on asennettu ToloGo-kuluhallintajärjestelmä, joka toimii seuraavasti:

Oven avaaminen PIN-koodilla
Jos käytät PIN-koodia, näppäile koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta. Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen. Näppäilyvirheen sattuessa odota viisi sekuntia ja yritä uudelleen.

Oven avaus toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen vuoron alkamisen.

Huom! Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

Kenttien avain (kenttä 2) löytyy pukuhuoneen seinältä tennismaila-avaimenperästä. Muista palauttaa avain samaan paikkaan tuntisi jälkeen seuraavaa asiakasta varten.

WC:n avaimen saa pyydettäessä kenttien viereisestä kesäkioskista kioskin aukioloaikoina tennismailaa näyttämällä. WC sijaitsee hiekkakentän vieressä olevan huoltorakennuksen vasemmanpuoleisen oven takana, huoneen perällä oikealla. Ovi tulee aina pitää lukittuna ja valot sammutettuina WC:n käytön jälkeen. Mikäli kesäkioski ei ole avoinna, ei valitettavasti ole mahdollisuutta käyttää wc:tä.

Huom! Sateen tehdessä kentistä pelikelvottomia, tulee asiakkaan viipymättä perua vuoro ottamalla yhteyttä Smash Centeriin (09-3417130). Muussa tapauksessa vuoro laskutetaan.

Kentän kunnossapitoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä Juha Koivuseen (juha.koivunen@smashtennis.fi tai 050-3465716).