Mailapeliturnaukset

Mailapelikilpailuja (Racketlon) yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille Finland Tennis Clubilla Helsingissä

• 13 tenniskenttää (kesällä neljä ulkokenttää)
  • 12 sulkapallokenttää
  • 3 padelkenttää (yksi ulkokenttä)
  • 2 squashkenttää
  • 2 pingispöytää
  • Breadstick no.4 Ravintola/Kahvila
  • Kerhohuone (42 paikkaa)

Järjestämme vuosittain kymmeniä mailapelitapahtumia ja kilpailuja erilaisille mailapeleistä kiinnostuneille tahoille. Tarvittaessa autamme järjestelyissä, kaavioiden teossa, arpomisessa ja säännöissä. FiTe Clubilta löytyy myös tarvittaessa kaikkiin lajeihin lainamailoja ja palloja.

Mailapeliturnaus 16 pelaajalle voidaan pelata muutamassa tunnissa tenniksessä, sulkapallossa, squashissa ja pöytätenniksessä, mutta turnaukseen voidaan käyttää aikaa myös koko päivä esim. yrityksen TYKY-päivän yhteydessä. Aluksi järjestetään alkulohkot ja menestyksen mukaan jokainen pelaaja pelaa vielä sijoituslohkot eli finaalit. Molemmissa lohkoissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja ratkaisevat näin sijoituksensa.

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään FiTe Clubille!

Lisätietoja:

fite@finlandtennis.com