Smashilaiset saalistivat kahdeksan luokkavoittoa viikonloppuna

19.12.2011

Kuvan neiti viestii kuka oli ykkönen Kotkan A- luokassa

Waltteri Heikkisellä 10 ottelun voittoputki

Viikonloppuna kansallisia kilpailuja pelattiin ainoastaan kahdessa Smash-Tennisken hallissa. Helsingissä pelattiin Gasmet- jouluturnaus ja Kotkassa Polarhalli Kinkkucup.

Helsingissä Waltteri Heikkinen jatkoi upeaa voittoputkeaan C- luokassa jo kymmenen ottelun mittaiseksi, voittamalla jälleen koko turnauksen. Välierissä hän päihitti Tomi Lehdon 6-3,6-1 ja finaalissa Villeveikka Koivumaan 6-2,7-5. Naisten C- luokassa Marja Karttunen koki välierissä tappion Smashilaistyneelle vielä Valkeakoskea edustavalle Saila Holopaiselle luvuin 0-6,1-6. Saila vei nimiinsä koko turnauksen. T9- sarjassa Marja- Leena Cerf päihitti välierissä Fiona Kallion 6-3,6-2 ja finaalissa Lotta Heiskasen 6-3,6-4. 9- vuotiaiden sarjat pelattiin vihreäkeltaisilla palloilla, jotka ovat normaaleja palloja 25% hitaammat. Näillä palloilla tullaan pelaamaan kaikki alle 10v- sarjat ensi vuodest lähtien koko Euroopassa. P13- sarjassa Nino Salonen eteni välieriin, jossa Janne Ala- Ketola oli parempi luvuin 6-3,6-4. T13- sarjassa Ida Havunta eteni semeihin, jossa koki tappion Hedda Hakalalle luvuin 6-4,2-6,1-6.

Kotkassa Boris Chernov vei nimiinsä A- luokan kilpailun. Boris voitti välierissä Aho Frolin 6-0,6-0 ja finaalissa Jani Jankkilan 6-4,6-2. B- luokan 4- pelissä pari Ville Petteri Ahti/ Anton Tauru olivat ykkösiä. He kukistivat välierissä Julia Rissasen ja Nina Saarelaisen 6-1,6-4 ja finaalissa Pasi Korkeamäen ja Pasi Ahdin 6-2,6-2. Pasit kaatoivat omassa välierässään Christoffer Olanderin ja Marko Virtasen 6-2,6-3. Naisten C- luokan ykkönen oli Jutta Kumpulainen ja kolmanneksi sijoittui Venla Ahti. Sarja pelattiin lohkona. P13- sarjan ykkönen oli Vesa Ahti. Semeissä hän kukisti Daniil Pashkovin 6-1,6-0 ja finaalissa Luka Penttisen 6-3,6-3. Penttinen kukisti välierässään Elias Haaviston 6-1,6-1.D- luokan 4- pelin ykkösiä olivat Elias ja Jutta. Välierissä pari Roni Hietaranta/ Juuso Pylkkänen joutui antautumaan luvuin 6-3,6-0 ja finaalissa kaatui Daniil ja Vitaly Pashkov luvuin 7-6,7-5. Daniil ja Vitaly puolestaan päihittivät välierissä Vanla Ahdin ja Matti Taurun numeroin 7-5,6-4. C- luokan 2- pelissä Riku Koskinen eteni finaaliin, jossa koki tappion Olivia Pimiälle luvuin 6-3,4-6,3-6. Olivia voitti välierässään Vesa Ahdin 6-0,6-1. D- luokassa Julius Hauhio nähtiin finaalissa. Välierissä kukistui Aleksi Pylvänäinen 6-0,6-1 mutta finaalissa Janne Pulkkinen oli parempi luvuin 6-2,4-6,6-3. T10- sarja pelattiin lohkona ja siinä Aava Korkeamäki sijoittui toiseksi ja Roosa Puhakka kolmanneksi.

Ensi viikonloppuna ei ole kansallisia kilpailuja, sillä silloin on aika viettää JOULUA!

26.12. alkaa koululaisten SM- kilpailut ympäri pääkaupunkiseudun halleja.