Teresa Cerny odotetusti voittoon Myllypuron SEB JGP- osakilpailussa. Anttoni Kinnunen välierissä

2.10.2011

4- pelien välierissä neljä smashilaista

Teresa Cerny voitti viikonloppuna kotihallissaan järjestetyn SEB JGP- osakilpailun T16 sarjan helpohkosti. Ensimmäisessä ottelussa näkyi vielä pitkä tauko kilpapeleistä mutta hävityn ensimmäisen erän jälkeen rytmi alkoi löytymään. Toisella kierroksella seurakaveri ja Smashin tulevaisuuden naispelaaja Kristina Parviainen haastoi rohkeasti Teresan mutta kokemus jylläsi ja ottelu päättyi lopulta selvänumeroisesti 6-2,6-2 Teresalle. Välierissä Roosa Timonen kaatui numeroin 6-0,6-1 ja finaalissa Tanja Tuomi 6-4,6-0.

P12- sarjassa Anttoni Kinnunen karsi itsensä pääsarjaan voittamalla kaksi ottelua. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella kaatui sitten kisan 4- sijoitettu Ilari Vesanen luvuin 6-4,6-3. Toisella kierroksella vastassa oli Smash- Kotkan Vesa Ahti. Hyvätasoisen pelin voittajaksi selvisi Anttoni numeroin 7-6,6-3. Välierissä Emil Ruusuvuori oli taitavempi numeroin 6-0,6-4.

4- pelissä Anttoni ja Nino Salonen saivat pronssia. Tappio tuli välierissä parille Tatu Alanen/ Leo Haarala luvuin 4-6,5-7. Ville-Petteri Ahti pelasi Filip von Troilin parina ja he saavuttivat myös pronssia. Välierissä pari Patrik Niklas-Salminen/ Eero Vasa olivat parempia numeroin 6-2,6-4. Myös Kristiina Parviainen saalisti pronssia 4- pelissä. Hän hävisi parinsa Kia Wärnin kanssa välierissä parille Tanja Tuomi/Nanette Nylund luvuin 4-6,4-6.

Ensi viikonloppuna 10- ja 14 vuotiaat kilpailevat Tampereella.

SEB JGP- kilpailuilla on omat Facebook sivut ja ne löytyvät tästä.