Eliel Soisalon- Soininen, Saskia Koivu, Hermanni Tiainen ja Joonas Pesonen voittoihin Myllypurossa

11.9.2011

Myös muita menestyjiä viikonlopun kilpailuissa

Myllypurossa pelatuissa kilpailuissa oli vielä sunnuntaina mukana vahva smashilais edustus. Miesten B- luokassa Eliel Soisalon- Soininen oli ykkönen. Eliel voitti finaalissa Peik Havunnan 6-1,6-4 ja välierissä Ilmari Vartian 6-4,6-4. Peik kaatoi omassa välierässään Aleksanteri Pohjolan 6-3,6-4. Naisten C- luokassa Saskia Koivu vei voiton. Saskia kaatoi finaalissa Meri Kokkosen 6-1,6-2 ja välierissä Elena Keräsen 6-0,6-0. Meri voitti välierässään Katariina Hakalan 6-4,6-2. P10 B- sarjan ykkönen oli Joonas Pesonen. joka voitti sekä finaalin, että välierän kolmessa erässä. Finaalissa Joonas voitti Rufus Nurmisen 1-6,6-4,7-5 ja välierissä Ville Mäenpään 1-6,6-4,6-4. Nurminen päihitti välierässä Kristian Cerfin 6-0,6-0. P12 B- sarjan ykkönen oli Hermanni Tiainen. Hermanni voitti finaalissa  Mikael Martikaisen 6-4,6-4 ja välierissä Rasmus Pesosen 6-1,6-2.
P12- välierissä nähtiin Kalle Laitinen. Kalle koki tappion Roni Rikkoselle luvuin 2-6,4-6. P14- srjan välierissä pelasi kolme Smashilaista. Mikko Kauppila voitti Otto Laitisen 6-1,6-1. Riku Koskinen Kotkan- Smashista hävisi oman välieränsä Patrick Juntuselle luvuin 1-6,0-6. Finaalissa Mikko koki niukan tappion Juntuselle luvuin 5-7,6-7. T10- sarjassa Ella Haavisto Kotkasta selvisi finaaliin voittamalla välierissä Jemina Wiedmerin 6-3,6-0. Finaalissa Liisa Vehviläinen oli parempi luvuin 6-1,6-3. T10 B- sarjassa Marja-Leena Cerf koki tappion Maria Aholle luvuin 1-6,2-6 ja Vanessa Widing Martina Minetille luvuin 2-6,2-6. T14- sarjassa Oona Orpana Kotkasta ja Saskia Koivu etenivät välieriin. Oona hävisi välieränsä Janika Hautalahdelle 2-6,2-6 ja Saskia Matilda Vainiolle 6-7,7-5,0-6.

Kulosaaressa pelatuissa kilpailuissa MC 4-pelissä Marko Hyvärinen ja Henrik Ikonen etenivät finaaliin jossa joutuivat luovuttamaan Markku Kalliolle ja Ilkka Aurolalle. Välierissä Marko ja Henrik peittosivat parin Kasper Ek/Wiliam von Pahlen luvuin 6-4,0-6,6-2.

Myllypuron ja Kulosaaren lisäksi kansallisia pelattiin Kalastajatorpalla, Espoossa ja Turussa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Espoossa, Lohjan Kisakalliossa, Imatralla ja Porissa. Kaikkien kilpailuiden kutsut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi