Piia voitti Aamulehti Openin

2.8.2011

Hyvä Smash

Piia SUOMALAINEN (FIN) - Dinah PFIZENMAIER (GER) 7-5, 6-0

Piia eteni $10.000-turnauksen finaaliin nyt kymmenennettä kertaa urallaan. Myös edellinen finaali viime vuoden marraskuussa päättyi menestyksekkäästi. Silloin maa oli Filippiinit ja pelikaupunki Manila.

Tampereen turnauksessa kovimman vastuksen Piialle antoi nuori virolainen Anett Kontaveit, puolivälierissä. Tämän jälkeen Piia pelasi enää yhden tiukan erän - finaalin ensimmäisen, jossa alun pieni jännitys päästi vastustajan peräti 4-5 johtoon. Tämän jälkeen seurasi yhdeksän gamen voittoputki ja upea turnausvoitto.

Finaalivastustaja Dinah Pfizenmeier päihitti puolivälierässään Suomen pitkäaikaisen ykköspelaajan Emma Laineen kahdessa erässä.

Alkaneella viikolla Piia pelaa Savitaipaleella $10.000-turnauksessa, jonka ykkössijoitettu hän on. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Ruotsin Evelina Virtanen, joka karsi läpi pääsarjaan. Ottelu pelataan keskiviikkona.