Petja Berg, Miika Roiha ja Waltteri Heikkinen voittoihin

3.10.2010

Lisäksi seitsemän Smashilaista välierissä

Kotka:
Petja Berg
voitti Kotkassa pelatuissa kilpailuissa MA- luokan. Välierissä Petja otti voiton Joonas Silenistä luvuin 6-3,6-4 ja fiaalissa Jani Jankkilasta luvuin 6-3,6-3. Välieriin eteni myös Viljami Rahnasto. Jankkila voitti Viljamin välierissä luvuin 6-4,6-7,6-3. Miesten C- luokassa Vilma Torkkeli eteni välieriin. Välierissä Leevi Karhula oli parempi numeroin 6-2,6-1.

Tampere:
Miika Roiha
voitti A2- luokan kilpailut. Välierissä Miika peittosi Joel Popovin luvuin 6-4,6-3 ja finaalissa Oscar Rodriqezin 6-1,6-2. D- luokan voiton vei Waltteri Heikkinen. Waltteri voitti välierissä Teemu Arposen 3-6,6-2,6-4 ja finaalissa Maria Salmen 1-6,6-0,7-5. B- luokassa Kalvin Karttunen nähtiin välierissä. Tappio tuli Alex Hedmanille luvuin 0-6,0-6. Naisten C- luokassa Leena Aalto pelasi välierissä ja koki tappion Tiina Ketolalle luvuin 6-7,0-6.

Mäntsälä:
Rasmus Nikander
eteni välieriin. Hän koki tappion Nelli Liukselle luvuin 6-7,2-6.

Jyväskylä:
Elias Haavisto voitti oman lohkonsa P11-sarjassa. Eliaksen lopullinen sijoitus kilpailussa oli kolmas.

Espoo:
Tanja Kirjavainen
eteni välieriin NC2- sarjassa. Tanja koki tappion Vera Nevasuolle luvuin 4-6,3-6.

Kotkan, Tampereen, Mäntsälän, Jyväskylän ja Espoon lisäksi kansallisia pelattiin Vaasassa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Tulevalla viikolla Jyväskylässä pelataan kansalliset senioreiden päiväkilpailut. Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan seuraavasti: Kuudennet JGP- osakilpailut käydään Kotkassa, Helsingin Meilahdessa ja Kouvolassa. Lisäksi luokkakilpailuita pelataan Espoossa, Hangossa, Helsingin Puistolassa ja Vuokatissa. Kaikkien kilpailuiden kutsut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi