20.9.2010

Luokkavoittoja ja mitalisijoja

Myllypuro:
Niklas Hellström
voitti P14- sarjan. Semeissä Niklas kaatoi Ilmari Vartian 7-5,6-3 ja finaalissa Aleksanteri Pohjolan 6-2,6-1. P12- sarjassa Anttoni Kinnunen eteni semeihin, jossa koki tappion Banjamin Hedbergille luvuin 1-6,2-6. P10- sarjassa Tommy Hellström nähtiin finaalissa , jossa tuli tappio Max Sivulalle luvuin 5-7,6-2,2-6. Semeissä Tommy voitti Tuomas Ahon 5-7,6-2,6-2. T12- sarjassa semeihin ylsi Ida Havunta. Ida koki tappion Nicola Ussherille luvuin 0-6,0-6. T10- sarjan semeihin eteni Diana Mikkola. Semeissä tuli tappio Hedda Hakalalle luvuin 3-6,2-6.

Kotka:
Ville-Petteri Ahti
oli ykkönen miesten B- luokassa. Semeissä Ville-Petteri voitti Eetu Kudelin 7-6 (8), 6-2 ja finaalissa Jani Ala-Ketolan 6-1,5-7,7-6. MC- luokassa ykkönen oli Valtteri Ahti. Semeissä kukistui Reino Mutru luvuin 6-2,6-1 ja finaalissa Laura Silvanto luvuin 6-4,6-1. MC 4- pelissä ykkösiä olivat Valtteri Ahti ja Riku Koskinen. He kaatoivat semeissä parin Jari Hatermaa/ Kari Koskinen luvuin 1-6,6-4,7-5 ja finaalissa he saivat luovutusvoiton parilta Aino Jokela/ Leevi Karhula. 4- pelin semeissä nähtiin myös pari Vesa Ahti/ Elias Haavisto, he kokivat välierätappion parille Aino Jokela/ Leevi Karhula luvuin 1-6,4-6. NB- luokka pelattiin lohkona. Kakkoseksi sijoittui Karoliina Kuutti ja kolmanneksi Vilma Torkkeli.

Hyvinkää:
Antti Solapuro
voitti C- luokan 4- pelin parinaan Alari Arola. Finaalissa he voittivat parin Hannu Rintala/ Asko Torkki luvuin 6-4,6-1 ja semeissä parin Mikko Rahkala/ Ari Hokkanen luvuin 3-6,6-1,13-11.

Myllypuron, Kotkan ja Hyvinkään lisäksi ei muualla pelattu kansallisia kilpailuja. Kaikkien Smashilaisten tulokset ja kilpailuiden kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan JGP- osakilpailun merkeissä Myllypurossa, Kotkassa ja Tampereella. Lisäksi luokkakilpailuja pelataan Hyvinkäällä ja Espoossa. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.