Ville Juhamo, Mikko Kauppila, Anttoni Kinnunen ja Nino Salonen turnausvoittoihin

6.7.2010

Sakari von Gruenewaldt voitti nelinpelin

Variston kansalliset:

Ville Juhamo voitti Varistossa ylivoimaisesti miesten A3-luokan.  Finaalissa voitto tuli Joonas Karjalaisesta luvuin 6-1, 6-0. Semeissä kaatui Kalervo Ahti numeroin 6-2, 6-1.

Klaukkalan kansalliset:

Nino Salonen voitti Klaukkalassa pelatun P10-sarjan. Finaalissa Nino kaatoi Matias Rikan numeroin 6-2, 6-2. Alkusarja pelattiin lohkoina.

Wilson Cup:

Vilho Lahtinen ylsi hopealle miesten B-luokassa. Vilho joutui keskeyttämään loppuottelussa tilanteen ollessa 2-6, 0-2. Semeissä voitti tuli Juho-Petteri Reiniöstä numeroin 6-2, 6-4.

MC-luokan finaalissa nähtiin Kalvin Karttunen. Kalvin joutui keskeyttämään finaalin tilanteen ollessa 6-4, 6-7, 1-5. Semeissä voitto tuli Eero Löytösestä numeroin 6-4, 6-2.

Anttoni Kinnunen voitti Tampereella pelatun P12 sarjan. Finaalissa Anttoni voitti Juho Poutiaisen 6-7, 6-2, 6-0. Semeissä kaatui Rolle Puumalainen 6-2, 6-3.

Aleksi Heinonen oli mukana P10-sarjassa. Sarja pelattiin viiden pelaajan lohkona, jossa Aleksi sijoittui toiseksi.

Nordea Kids:

Ida Havunta osallistui Hyvinkäällä pelattuun T11-sarjaan. Ida sijoittui lohkona pelatun sarjan toiseksi.

Lahden Tenniskerhon kansalliset:

Mikko Kauppila voitti P14-sarjan. Mikko voitti lohkona pelatun sarjan kaikki ottelunsa.

Imatran kansalliset:

Miesten B-luokan nelinpelissä mukana oli Sami Lilja parinaan Ari Kuusisto. Ykkössijoitettu pari eteni semifinaaliin, jossa kokivat tappion parille Mikko Soininen/Hannu Martti luvuin 2-6, 1-6.

RiVS:n kansalliset kilpailut:

Miesten C-luokan nelinpelissä voiton vei Sakke Gruenewaldt parinaan RiVS:n Veli-Matti Kulmala. Finaalissa he voittivat parin Hannu Rintala/Jorma Tuohimäki luvuin 4-6, 6-4, 6-4.

Kaikki Smashilaisten tulokset sekä ensi viikon kansalliset kilpailut ja kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.