Smashilaiset menestyivät hienosti viikonlopun kilpailuissa

12.4.2010

Voitot Kososelle, Jauhiaiselle, Lahtiselle, von Gruenewaldtille ja Parviaiselle

Myllypurossa pelatuissa kansallisissa kilpailuissa Mika Kosonen voitti miesten B- luokan. Semeissä kaatui Kari Pesonen luvuin 6-3,3-6,6-3 ja finaalissa Hanna Tolonen luvuin 6-2,6-2. Hanna voitti semeissä Petri Takkavuoren 6-4,6-3. Miesten D- luokassa Lauri Iljin eteni finaaliin voittamalla semeissä Eero Kuusen 6-1,6-0. Finaalissa tuli tappio Jukka Ariviitalle luvuin 3-6,2-6. P11- sarjassa Daniel Hakala eteni finaaliin. Semeissä Daniel voitti Nino Salosen 6-1,6-0. Finaalissa tuli tappio Ilari Vesaselle luvuin 4-6,6-4,2-6. Vesanen voitti semeissä Anttoni Kinnusen luvuin 6-4,7-5. P11B- sarjassa Mike Mikkola eteni semeihin jossa koki tappion Paul Sarajuurelle luvuin 1-6,1-6. P9- sarjassa Eelis Jauhiainen voitti lohkona pelatun kilpailun, kolmenneksi sijoittui Ossi Kylliäinen. T13- sarjassa Saskia Koivu eteni semeihin, jossa koki tappion Venla Anderssonille luvuin 3-6,2-6. T11- sarjass semeissä nähtiin Nikita Liebkind. Nikita koki tappion Coco Eräkankaalle luvuin 2-6,4-6. T11B- sarjassa Sylvia Laulaja hävisi välieränsä Sophie Mattsonille 6-1,5-7,4-6 ja Diana Mikkola Kia Rinteelle 7-5,4-6,0-6. Diana eteni välieriin myös T9- sarjassa, jossa koki tappion Hedda Hakalalle luvuin 6-4,1-6,3-6.

Laajasalossa pelatuissa kilpailuissa kuukauden Smashilainen Sakari von Gruenewaldt voitti miesten C- luokan. Samaan T14- sarjassa ylsi Kristina Parviainen. Sakari voitti semeissä Lasse Perälammen 6-3,2-6,10-7 ja finaalissa Alari Arolan 6-4,6-1. Arola kaatoi semeissä Kalvin Karttusen 0-6,6-2,12-10. T14- sarjassa Kristina Parviainen voitti semeissä Oona Eskolin 2-6,7-6,10-6 ja finaalissa Janika Hautalahden 6-3,6-3.

Espoossa Vilho Lahtinen voitti miesten C- luokan. Vilho kaatoi semeissä Janne Parhialan 6-2,6-3 ja finaalissa Werneri Tuompon 6-4,6-3.

Myllypuron, Laajasalon ja espoon lisäksi kansallisia pelattiin Savonlinnassa ja Salossa. Kaikkien Smashilaisten tulokset ja kilpailuiden kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Espoossa, Meilahdessa, Vantaalla, Vuokatissa, Jyväskylässä ja Vaasassa. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi
Lisäksi Myllypurossa pelataan 10- ja 11v Junnuliigan toinen osakilpailu.