Smashilaisille luokkavoittoja Kouvolasta ja Nurmijärveltä

17.1.2010

Kauden ensimmäinen JGP-osakilpailu lähestyy. Muista ilmoittautua maanantain aikana jos haluat mukaan.

Kotkan Smashilaiset kilpailivat viikonloppuna Kouvolassa ja menestyivät siellä hyvin. Miesten B-luokassa Ville-Petteri Ahti vei voiton. Finaalissa hän kaatoi Petri Rajalan 6-0,6-4 ja semeissä Tommi Heinosen 6-2,6-3. C- luokassa Valtteri Ahti eteni finaaliin, jossa koki tappion Esa Vaartajalle luvuin 2-6,4-6. Semeissä Valtteri voitti Marko Ripatin 7-5,6-0. Naisten C- luokassa Vilma Torkkeil eteni semeihin, jossa tuli tappio Leena Virralle luvuin 3-6,1-6. P12- sarja pelattiin lohkoina, ja lohkoista semeihin etenivät Vesa Ahti ja Elias Haavisto. Vesa voitti semissä Oskari Niemisen 6-4,6-3 ja hävisi finaalissa Patrick Kaukovallalle 0-6,1-6. Elias hävisi seminsä Kaukovallalle 0-6,0-6. T14 sarja pelattiin pelkkänä lohkona ja siinä toiseksi sijoittui Vilma Torkkeli. Lisäksi Kouvolassa pelattiin C- lk 4-peli. Teuvo Tuominen eteni parinsa Tapio Makkosen kanssa finaaliin. Finaalissa he kokivat tappion parille Tommi Heinonen/Pekka Priha luvuin 6-2,3-6,4-6. Semeissä he voittivat parin Anton Tauru/Ville-Petteri Ahti luvuin 6-2,6-1. Semeissä nähtiin myös Antti Solapuro, joka parinsa Esa Vaartajan kanssa hävisi parille Heinonen/Priha luvuin 4-6,6-3,1-6.

Nurmijärvellä pelatuissa juniorikilpailuissa P10- sarjassa Joonas Nikander ja Tommy Hellström kohtasivat finaalissa. Joonas vei voiton luvuin 4-6,7-5,10-7. Aluksi he pelasivat lohkoissa ja kummastakin lohkosta meni suoraan voittajat finaaliin.
P14- sarjassa Rasmus Nikander eteni semeihin, jossa koki tappion Mikael Maljojoelle luvuin 4-6,1-6.

Myllypurossa pelatuissa Prince Open ja IPP juniorikilpailuissa P15 sarjassa Niklas Hellström eteni finaaliin. Finaalissa Eero Vasa oli parempi luvuin 6-4,6-4. Semeissä Niklas voitti Petro Parhialan 7-6,7-5. P11- sarjassa Anttoni Kinnunen eteni semeihin, jossa koki tappion Samu-Matias Kaasalaiselle luvuin 6-7,5-7. T11- sarjassa Nikita Liebkind ja Ida Havunta olivat semeissä. Nikita hävisi Venla Anderssonille 1-6,1-6 ja Ida Mariella Minetille 1-6,0-6. Naisten C-luokassa Mari Hentunen eteni välieriin, jossa koki tappion Petra Hynyselle luvuin 0-6,2-6.

Kouvolan, Nurmijärven ja Myllypuron lisäksi kansallisia kilpailuita pelattiin Espoossa. Kaikki kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Hiekkaharjussa ja viikonloppuna Kotkassa, Meilahdessa ja Tampereella. Kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi.

Seuraavana viikonloppuna pelataan kauden ensimmäinen JGP- osakilpailu. Ilmoittautuminen kilpailuun menee umpeen maanantaina 18.1. klo 23.59.
10- vuotiaat pelaavat Meilahdessa ja 12-, 14- ja 16- vuotiaat Turun Impivaarassa.