Mia Nicole Eklund, Teuvo Tuominen ja Ville-Petteri Ahti voittoihin

15.11.2009

Saskia Koivu finaalissa

Ville-Petteri Ahti voitti P16 kilpailut Kotkassa. Kolmanneksi lohkona pelatussa kilpailussa sijoittui Anton Tauru. Ville- Petteri voitti kaikki ottelunsa. Anton hävisi Ville- Petterille ja Filip von Troilille.

Mia Nicole Eklund voitti Turussa ylivoimaisesti miesten C- luokan kilpailun. Semeissä Mia Nicole voitti Ville Forsströmin 6-2,6-3 ja finaalissa Markus Lehden 6-0,6-0. Samalla pelattiin miesten FinnishTourin osakilpailu. Jesper Saarni eteni semeihin, jossa koki tappion Sami Huurinaiselle luvuin 4-6,1-6.

Hyvinkäällä Teuvo Tuominen voitti yhdessä Tapio Makkosen kanssa M40 4-pelin. Semeissä kaatui pari Juha Knaapi/ Olavi Huhtala luvuin 6-2,7-5. Finaalissa Teuvo ja Tapio voittivat Hannu Rintalan ja Riku Kempin luvuin  6-1,6-2.

Klaukkalassa Saskia Koivu eteni finaaliin T12 sarjassa kaatamalla semeissä ykköseksi sijoitetun Natalia Sjöblomin 6-2,6-1. Finaalissa Milla Valkonen oli parempi luvuin 6-3,6-2. P16 sarjassa Max Hagerlund oli välierissä, jossa koki tappion Joni Viirille luvuin 1-6,2-6.

Kotkan, Turun, Hyvinkään ja Klaukkalan lisäksi kansallisia pelattiin Porissa ja Ylivieskassa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikolla kansallisia pelataan Myllypurossa seniorisarjojen merkeissä. Viikonloppuna pelataan muut luokat. Lisäksi kilpaillaan Jyväskylässä, Pietarsaaressa, Espoossa ja Hyvinkäällä. Kaikkien kilpailuiden kutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Kansallisten lisäksi ensi viikonloppuna alkaa Talissa palkintoarvoltaan 125.000€+H kansainvälinen miesten ammattilaiskilpailu. Kilpailusta löytyy lisää infoa osoitteesta www.ippopen.net