JGP-masters turnauksesta pronssit Nino Saloselle ja Kristina Parviaiselle

8.11.2009

Katsaus myös muihin kansallisiin kilpailuihin

Nino Salonen ja Kristina Parviainen saalistivat pronssia JGP-masters turnauksesta joka pelattiin Pajulahdessa. Nino voitti alkulohkossa Vesa Ahdin 6-1,6-1 ja Daniel Hakalan 4-6,6-4,6-0. Tappio tuli Patrick Stenforssille luvuin 0-6,1-6.
Jatkoon menivät kahden lohkon kaksi parasta. Välierissä Nino koki tappion Henri Höltälle luvuin 0-6,1-6.
12 vuotiaiden tyttöjen sarjassa Kristina Parviainen voitti alkusarjassa Elina Jorosen 6-0,6-2 ja Rosa Timosen 7-6,6-2. Välierissä Monica Malinen oli parempi luvuin 1-6,1-6.
P16 sarjassa mukana olleet Aaro Heimonen ja Rasmus Lindström eivät tälläkertaa onnistuneet selvittämään tietään välieriin.

Hämeenlinna:
Jouni Ritari
oli M45 sarjassa finaalissa. Finaalissa tuli tappio Mauri Liukkoselle luvuin 1-6,0-6. Semeissä Jouni sai luovutusvoiton Lasse Korpelalta.

Kouvola:
Kim Kauppila
sijoittui P14 sarjassa toiseksi. Sarja pelattiin lohkona.

Meilahti:
Aada Murtomäki
eteni finaaliin T11 sarjassa. Finaalissa Aada hävisi Satu Saloselle 3-6,3-6. Semeissä Aada sai luovutuksen Nikita Liebkindilta ottelun ollessa tilanteessa 4-0 Aadalle. P11 sarjassa Juha Vuorenhela eteni myös finaaliin. Finaalissa tuli tappio Benjamin Hedbergille luvuin 3-6,2-6.Niklas Hellström oli P13 sarjassa semeissä, jossa hävisi Julius Pykälämäelle 2-6,5-7. Pikkuveli Tommy Hellström pääsi myös semeihin. Kyseessä oli P9 sarja. Tappio tuli August Ehrnroothille luvuin 3-6,4-6. T13 sarjassa Sandra Karsten pelasi itsensä semeihin, jossa koki tappion Oona Eskolille luvuin 0-6,0-6.

Pajulahden, Hämeenlinnan, Kouvolan ja Meilahden lisäksi kansallisia pelattiin Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Vaasassa ja Espoossa. Kaikkien kilpailuiden kaaviot ja Smashilaisten tulokset löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Turussa (Finnish-Tour), Klaukkalassa, Kotkassa, Ylivieskassa, Porissa ja Hyvinkäällä. Kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi. Seuraavalla viikolla kilpaillaan Myllypurossa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa, Espoossa ja Hyvinkäällä. Kilpailukutsut löytyvät osoitteesta www.tennisassa.fi