Pasit saalistivat kultaa M35- liigasta

20.4.2009

Pasi Kinnunen. Miesten 35v SM- liigan kultaa

Menestystä Smashiläisille myös kansallisissa.

Pasi Kinnunen ja Pasi Karppanen edustivat Smashiä M35- liigan finaaliviikonloppuna Talissa. Välierissä Smash kohtasi ETS:n Espoosta.
ETS:n riveissä pelasi mm. tuore M35 Suomenmestari Veli-Pekka Männistö.
Pasi Karppanen onnistu voittamaan V-P Männistön ykkösten ottelussa tiukasti 4-6, 7-6, 6-4. Kakkosten pelissä Pasi Kinnunen kaatoi Tuomas Männistön luvuin 7-5,6-1 ja Smash meni finaaliin. Finaalissa vastaan asettui HVS, jonka ykkösenä pelasi kovalyöntinen entinen ammattilainen Alexander Lindholm. Karppasen ja Lindholmin ottelu oli huikea trilleri, joka päättyi Lindholmin voittoon luvuin 7-5, 4-6, 7-6. Kakkosten ottelussa Pasi Kinnunen tasoitti voitot kaatamalla Pasi Kiikkisen helpohkosti 6-2,6-2. Ratkaisevassa 4- pelissä Pasi ja Pasi olivat Juha Pesolaa ja Tommi Vilhusta etevämpiä luvuin 7-6,6-2. KULTAA siis Smashille. Pasien lisäksi joukkueessa pelasivat kauden aikana Jussi Koivisto, Tommy Ahlgren, Lasse Korpela, Tuomas Kivistö ja Tapio Totro. Onnittelut sporttisille papoille!

Vaasassa pelatuissa A3 kisoissa Toni Tiusanen vei voiton. Osallistujia oli sen verran vähän, että kilpailu pelattiin lohkona ja ratkaisevassa ottelussa Toni voitti Mikko Myyryläisen 6-2, 3-6, 6-2.

Mäntsälässä Rasmus Nikander eteni D- luokan finaaliin kaatamalla semeissä Anton Härkösen luvuin 6-2, 7-5. Finaalissa Elias Mouhou oli parempi luvuin 6-2, 6-0.

Meilahdessa P12 sarjassa alkuvuodesta Smashiin Sata- Tenniksestä siirtynyt Mikko "Micke" Malinen pelasi hienot kisat ja voitti finaalissa ykköseksi sijoitetun Verneri Ovaskaisen 3-6, 6-4, 6-3. Semeissä Micke kaatoi Akseli Kasasen 6-7, 6-1, 6-0. P10 sarjassa Anttoni "Pasin poika" Kinnunen joka edustaa VarTea ja harjoittelee sekä Varistossa, että Smashin BB teamin mukana, voitti finaalissa Daniel Hakalan 6-2, 4-6, 6-3. Semeissä Anttoni kaatoi Patric Skogin 6-4, 6-3 ja Daniel Nuutti Jokisen 6-1,6-1. T12 sarjassa Saskia Koivu eteni välieriin, jossa Lila Humaloja oli parempi.

Vaasan, Mäntsälän ja Meilahden lisäksi kansallisia pelattiin Vantaalla, Espoossa ja Jyväskylässä. Kaikki Smashiläisten ottelut ja kilpailujen kaaviot löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)

Ensi viikonloppuna kansallisia pelataan Kotkassa ja Turussa. Kaikkien kilpailujen kutsut löytyvät osoitteesta www.tennis.fi (ÄSSÄ- ohjelma)