Junioreiden SM- kilpailut ja luokkamestaruuskilpailut pelattiin Smash Centerissä

14.4.2017

Serena ja Catarina
Iga ja Marja
Riikka ja Tanja
Antti Solapuro ja kainalossa mestarit

Mitaleita myös Smashilaisille

Junioreiden 12- ja 16- vuotiaiden SM- kilpailut pelattiin Myllypurossa 31.3.-2.4.
Aamu Harjunen (Smash-Kotka) saavutti kultaa T12- sarjan 4- pelissä yhdessä Emma Kuusiston kanssa. Pari kaatoi välierissä Serena Hatakan ja Catarina Rannan 2-6,6-1,11-9. Tytöt 12- sarjassa Serena Hatakka saavutti 2- ja 4- pelissä pronssia. 2- pelissä tappio tuli välierissä Rinja Kautolle luvuin 5-7,4-6. 4- pelissä Serena ja hänen parinsa Catarina Ranta etenivät semeihin. Välierissä siis tappio Aamulle ja Emmalle.
Pojat 12v- 4- pelissä Markus Vainikka sijoittui kolmanneksi yhdessä Felix Alopaeuksen kanssa. Välierissä Lenni Loukola ja Oliver Bysakta olivat parempia luvuin 6-0,6-3.
16v- seka 4- pelissä Smash Kotkan Lukas Ristola saavutti pronssia yhdessä Maisa Knuutilan kanssa. Välierissä pari koki tappion Martina Minetille ja Rufus Nurmiselle luvuin 5-7,2-6.

Luokkamestaruuskilpailut pelattiin Myllypuron Smash Centerissa 7.-9.4.
Miesten C- luokassa Joni Wilenius voitti kultaa kaatamalla välierissä Jarmo Kaverinmäen 6-0,6-4 ja finaalissa Mikael Honkolan 6-0,6-2.
Ilona Mantila (Smash-Espoo) puoletsaan oli ykkönen naisten D- luokassa. Ilona päihitti semeissä Aada Laaksosen 7-5,6-2 ja finaalissa Mira Huttusen 6-1,6-1.
Miesten E- luokassa Jari Rapo eteni finaaliin kukistamalla semeissä Elis Fjällbergin 6-1,6-1. Finaalissa Tomas Lassoy oli vahvempi luvuin 3-6,0-6. Tuomas kukisti omassa välierässään Markus Lammin, joka näin sai itselleen pronssisen mitalin Elis Fjällbergin tavoin.
Miesten D- luokassa Rasmus Rapo eteni semeihin. Välierässä voiton nappasi Tuomas Norrbacka luvuin 6-1,6-1.
Myös 4- peleistä tuli mitaleita smashilaisille. Naisten C- luokassa kultaa Riikka Vihoselle ja Tanja Kirjavaiselle. Pronssia samasta sarjasta nappasivat Iga Piotrowska ja Marja Karttunen. Naisten D- luokassa kultaa veivät Laura Bukonte parinaan Salla Mäkelä. Hopeaa saavuttivat Ilona Mantila (Smash-Espoo) parinaan Nella Hirvonen. Miesten C-luokassa Antti Solapsuro parinaan Petri Takkavuori sijoittuivat hopealle. Jussi Nyrölä ja Joni Wilenius nappasivat samasta sarjasta pronssia. Miesten D- luokassa Rasmus ja Jari Rapolle hopeaa. Miesten B- luokassa Pasi Soveri ja Mika Kortelainen sijoittuivat pronssille. Miesten E- luokassa pronssia nappasivat Elis Fjällberg ja Lasse Alhava.

Muistathan seurata meitä Smash Tennis ja Smash Center Facebookissa. Uutiset päivittyvät nopeammin siellä. Sivuilla näet myös paljon muita uutisia.