Hermanni Tiainen ja Nino Salonen turnausvoittoon Oulussa!

18.3.2016

Hyvä pojat!

Oulussa pelataan tällä viikolla kansainvälinen Tennis Europen alle 16-vuotiaiden turnaus. Nelinpelin finaali pelattiin tänään ja se päättyi smashiläisittäin riemastuttavasti. Hermanni Tiainen ja Nino Salonen kaatoivat siinä kolmossijoitetun puolalaisparin Tomasz Frankowski/Maksymilian Pawlicki. Kaksinpelissä Nino hävisi pääsarjan ensimmäisellä kierroksella turnauksessa neljänneksi sijoitetulle ukrainalaiselle Alexander Grekulille 6-4, 3-6, 2-6. Hermanni puolestaan voitti kaksi ottelua ja hävisi puolivälierissä venäläiselle Mihail Manikoville 4-6, 7-6(3), 0-6.

Hermannin ja Ninon pelaajaesittelyihin pääset näistä linkeistä:

Hermanni & Nino

Smashiläisiä on tulessa Oulussa seuraavan kerran jo huomenna kun naisten edustusjoukkue kohtaa Tennisliigan finaalissa Oulun Verkkopalloseuran. Joukkueessa ovat mukana Piia Suomalainen, Kristina Parviainen ja Nikita Liebkind. Tsemppiä tytöt!