Uutisia

Lue ja viisastu!
Ke 6.12. valmennukset pidetään normaalisti ja Smash Centerin pelikentät ovat käytettävissä klo 7-23, tervetuloa pelaamaan!
ITF ranking paranee koko ajan!
One Smash ahead
Smashin miesten ja naisten SM-liigaa!
Lauantaina Miehet Smash-Sata klo 17:30 ja sunnuntaina Naiset Smash-ÅLK klo 12:30.
Koululaisten SM-kisat!
Kotka hoiti Tampereen
Smash-Kotkan naisten peli singelien jälkeen 1-1
Tiukkojen otteluiden tulokset!
Padelin, sulkapallon ja tenniksen peruskurssia, tenniksen syöttö- ja lentolyöntiklinikkaa ja pelipäivää ja -iltaa... Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!
Lauantaina 25.11. Smashin Kotkan ja Helsingin joukkueet ottavat toisistaan mittaa... tervetuloa kannustamaan!
Aikuisten peli-iltaa, kisoja kaikenkokoisille ja tasoisille pelaajille - Lähde mukaan!
Smash Center kiittää osallistujia
Kaikille Smashiläisille ja asiakkaillemme
Smash Centerissä 14.-16.11.2017
Mm. nuoret kilpavalmennettavat kovassa iskussa
Tervetuloa mukaan!
Pelaa sarjatennistä SST:n tai STL:n sarjatennisjoukkueissa
Voit kuitenkin ilmoittautua tennikseen varalle tai vain illalliselle. Muistathan ilmoittautua viimeistään torstaina 2.11.
Olarista Babolatin mailat, gripit, tärinänvaimentimet
Aikuisten Pikkujoulupelit (tennis, sulkis, padel & squash) ja Suomi 100 -illallinen Smash Centerissä la 11.11. klo 17 alkaen. Tervetuloa mukaan!
Koululaisten Mestaruuskilpailut!
Tule mukaan tutustumaan tenniksen taktiikan klassikkoteokseen Winning Ugly...
Alennetun jäsenhinnan saa näyttämällä Smashin jäsenkorttia paikan päällä lipunoston yhteydessä.